Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 152

dzisiaj przeszedłem na pieszo 4 km

Polecane posty

a przebiegłem 500 m dzięki temu nie zastygam

Gość gość
Tylko tyci? To słabo.

no tyle.. codziennie tyle robie o ile nie ma deszczu .. Jak deszcz to nie wychodze na dwór

smieszysz mnie? Ja u siebie jak szukalem kiedys ziolexa to potrafilem cale miasto obejsc z buta, 2-3 godziny chodzenia. W polsce tez kiedys biegalem na ponad 5 kilometrow, ale rekord mam slaby, nawet sie nie chwale :P.

raczej standardową .. PRZecież nie robie tego by się zmęczyć czy spocić.. Chodzi jedynie o utrzymanie krążenia krwi w normie PRzeciez jakbym chciał to mógłbym więcej kilometrów , nie ma takiej potrzeby

a jak wyznam ze w tym i zeszłym roku jeszcze ani razu nie chorowałem , nie miałem grypy kataru , bo dbam o zdrowie

Gość gość
Nie chorowałeś tylko przez ostanie prawie 2 lata? Ja nie choruję od kilku dekad i co ? I nic. Ja chodzę bo lubię. Lubię dalekie dystansy. W każdą pogodę. Przy mnie byś wysiadł.

Ja chyba od 6-7 lat nie mialem nawet goraczki, moja ostatnia choroba to byla psychiczna :O ktora wyleczylem pod koniec 2012 :).

Gość gość
Ja mam na przystanek 3 kilosy. Jak wracam to kolejne 3 i wychodzi, że drałuję z buta 6 km dziennie. A teraz pogoda nie dopisuję, aż strach pomyśleć, co będzie zimą :(

Gość gość
Co będzie Zimą? Nic czego nie było w zeszłych latach. Zainwestuj w ciepłe buty, kurtkę, czapę, rękawice i git.