Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona55566

Jak to rozgryzc zeby isc do przodu?

Polecane posty

Gość mona55566

Jestem z facetem juz bardzo dlugi czas...jestesmy zareczeni.Ale nadal ze soba nie mieszkamy ani nie jestesmy po slubie.Chyba juz nam tak wygodnie.Nie mozemy sie zorganizowac,zeby ustalic date slubu i wogole dalszy plan naszej przyszlosci.Przeraza mnie ustalenie konkretnej daty slubu i tych calych przygotowan...bo szczerze dla mnie to po 11 latach to szobka.

Gość gość
Żałosna prowo-SZOBKA.

Gość gość
Moja kuzynka po 13 latach identycznego życia zalegalizowała związek i jest szczęśliwa, ja z kolei po 4 też identycznego życia( nie mieszkaliśmy razem itp) ale już szczęścia brak. Nie ma reguły. Żałuję ze nie mieszkałam z nim przed Slubem. Zyczę Ci szczęscia i scenariusza mojej kuzynki:-)

Gość gość
Dziekuje Ci bardzo.Mam nadzieje,ze w niedlugiej przyszlosci zrobimy krok do przodu.Jestesmy szczesliwi i wogole bardzo dobrze nam sie uklada tylko brak tego kopniaka do odwagi,zeby wszystko zalegalizowac.

Gość gość
To zróbcie opcję minimum. Tylko kościół (jeśli wierzycie) lub cywil (to już w ogóle pikuś). Może obiad dla najbliższych.

Gość gość
Juz mi przeszlo przez mysl,ze cywilny jak na razie by nam wystarczyl.Ja to najlepiej bym poszla do urzedu z narzeczonym sami bez nikogo ubrac obraczki i zalatwione...ale to tak sie nie da tylko we dwojke. ☺ Jaki ze mnie dzikus. Heehe

Gość gość
To weź świadków i idźcie. Tylko parę papierów trzeba załatwić wcześniej. I obrączki oczywiście. A czemu się nie da?

Gość gość
po tylu latach, to juz czas myslec o rozwodzie