Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zarabiac pieniadze

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuje pieniedzy, nie umiem sobie znalezc dobrze platnej pracy. Kiedys nie mialam takiego problemu... szlo jak z platka. Mialam tylko mature i zarabialam 3 razy tyle co przecietny czlowiek... teraz jestem po studiach i nie umiem znaleźć pracy gdzie zarobię 1500zl :( czuje sie jak nieudacznik...

Gość gość
Brak motywacji, brak samodzielności, potrzeba bycia kierowanym przez innych, brak pomysłu,

Gość gość
No mniej wiecej tak sie czuje ostatnio. Nie wiem dlaczego nie umiem sie "sprzedać" jak kiedyś. 10 lat wstecz będąc świeżo po szkole średniej umiałam znaleźć pierwszą pracę za donre pieniądze, potem miałam kolejną niezłą, następną też całkiem dobrą... i potem zachorowałam, poszłam na długie zwolnienie i okazało się że w firmie nie ma dla mnie już miejsca. To było 3 lata temu... i od tamtej pory nie umiem się odnaleźć na rynku pracy. Oczywiście pracuje cały czas, bo nie lubię siedzieć i nic nie robić... ale za stawki takie że 10 czuje sie jakbym po mordzie dostała. Nie wiem jak to zmienić i wydaje mi się że już zawsze tak będzie. Mam coprawda pomysł na małą firmę, ale za bardzo się chyba boję zainwestować pieniądze których notabene ie mam... nie stać mnie na to żeby zakopać się w długach jesli nie wypali...

Gość gość
Teraz będzie już tylko gorzej.