Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedam się

Jak utrzeć nosa mężowi...

Polecane posty

Gość niedam się

Proszę poradździe jak utrzeć nosa mężowi , który myśli że ma mnie już na zawsze i nie musi się starać. Przytyłam, teraz chudnę, ćwiczę ale mąż się ze mnie ciągle nabija i czeka aż przestanę ćwiczyć. Nabija się przy wszystkich a to że ja pewnie zjadłam itp, że wyjadam nawet słoninę... Przy dziecku mnie obraża że jestem "melepetą", "niedorobiona". Nie mam już sił, chcę żeby stracił grunt pod nogami...

Gość niedam się
nie daję już mężowi , zresztą on nie chce . mówi , że ciężko rozgarnąć galaretowate tłuste uda by się tam dostać

Gość gość
Daj mu powód do zazdrości :) 99% skutecznosci, 1% to ukryci geje

Gość gość
Twoje małżeństo jest oparte na dziwacznych zasadach, takich jak "oko za oko, ząb za ząb...". Przykre to. Dlaczego dajesz się poniewierać? Tak, TY się DAJESZ poniewierać. Jeśli sama masz niską samoocenę to nikt ci tutaj nie pomoże. Nie umiem sobie nawet wyobrazić takiej sytuacji jak twoja! Może umów się z mężem na randkę? Wybierz dzień, wyznacz godzinę i miejsce. Najlepiej publiczne. Powiedz mu dokładnie co czujesz i dlaczego on taki jest? Przypomnij mu DLACZEGO się pobraliście? Nic innego nie przychodzi mi do głowy. Normalnie nie kumam takiej stuacji. Ja bym chłopa ubiła, przybiła do płotu za jaja i zabiła gdyby tak się ze mnie wyśmiewał! Nie ucieraj mu nosa tylko porozmawiaj jak człowiek z człowiekiem. Jeśli on nie jest człowiekiem to odejdź bo co to za życie przy kimś takim? Pomyśl i działaj.

Gość niedam się
tak zrobię . przybiję dziada do płotu! oderżnę mu jaja!

Gość gość
Wychodzicie czasem do znajomych, do rodziny, do przyjaciół? Opowiadaj z zapałem o swojej pasji, o tym jak dobrze się teraz ze sobą czujesz, możesz sobie pozwolić nawet na mały flirt. Dopóki twój mąż nie zobaczy, że nie jesteś szarą, tłustą myszką do wyśmiewania to nic się nie zmieni.

Gość niedam się
nigdzie nie chodzimy. nie mam póżno-jesiennych butów a w letnich nie wyjdę. płaszcza też nie mam. bo już zbyt opięty.

Gość gość
Spieprzaj podszywie.

Gość m ądralIa
ten Twoj maz to jakis zwykly cham i prostak. Do ukochanej kobiety mowic, ze jest melepeta i niedorobiona??? Nie moge tego pojac :( Wspolczuje, ze masz takiego chama za meza. Najlepsze, co moze mezczyzna zrobic to szanowac matke swojego dziecka. Ty nad soba pracujesz a ten czlowiek, ktory jest Twoim mezem jest glupim chamem. Dziewczyno nie daj sie obrazac :(

Gość niedam się
nie dam się obrażać. ale niewiele mogę zrobić gdy mu libido do mnie całkiem zanikło