Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klient009

Pytanie o kobietę do kobiet...

Polecane posty

Jestem żonaty, mamy trzyletnie dziecko. Trzy miesiące temu moja żona ode mnie odeszła, krótko później wiążąc się z moim przyjacielem... Kilka dni temu okazało się, że jest w ciąży. On kazał jej ciążę usunąć. Ona chce do mnie wrócić. Kocham ją, ale... czy to ma sens?

Gość gość
To nie ma sensu bo ona znowu zauroczy się w kolejnym twoim "przyjacielu", a ten kolejny, każe jej znowu "usunąć ciążę", a ona będzie chciała do ciebie"wrócić". Nie zazdroszczę ku/rew/skiego nałogu żony, i nie żal mi takich cieciów :P

Gość gość
Sprobojjcie zacząć od nowa.Dajcie sobie szansę

Gość gość
nadal "jesteś żonaty"???? czyli, można cię brak na litość i wracać, kiedy się tylko chce. masakra!!!! swoją drogą jakich masz "przyjaciół", takie dzieci z twoją żoną :D

Gość gość
Nie ma to sensu.. Nigdy już nie odbudujesz zaufania Jej dziecko prawdopodobnie jest i jego To nie jest możliwe. Nie rób sobie jeszcze większej krzywdy..

Gość gość
Mam nadzieję, że to prowo bo nie wierzę żeby ktoś był aż tak głupi :/

Gość gość
Jak sobie wyobrażasz poród? Ty będziesz z nia a przed porodowka on? On będzie przychodził do waszego domu?? Do swojego dziecka?? No litości ! Masz bardzo głupie myśli!! Nie bądź idiotą proszę

Gość gość
W świetle prawa to Twoje dziecko, bo jesteście małżeństwem, a w ogóle bardzo prawdopodobne, że zaszła w ciążę z Tobą. Nawet , gdyby to bylo jego dziecko, warunek jest jeden, facet znika z Waszego zycia raz na dobre. Zadnego tatusiowania, zero kontaktów z dzieckiem.

Gość gość
Czisas, patologią to Ty jestes, bo myslisz tylko o kasie.

Gość gość
pamietaj, ze po porodzie bedziesz mial zdaje sie tylko 3 miesiace na to zeby zakwestionowac, to ze to twoje dziecko. jak tego nie zrobisz to nawet alimentow od niego nie dostaniesz.

Gość gość
Dla takich kobiet nie ma już powrotu.

Gość gość
A jesli ją kocha?ludzie rózne głupoty popełniaja,moze w ich zwiazku cos sie zawaliło i dlatego zdradzila