Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci chwalą się ilością zaliczonych kobiet i przygodnym seksem?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze zrozumiem gdyby mówili o tym w gronie kolegów, ale do dziewczyny na trzeciej randce? :/ Żeby to jeszcze była prawda, ale często zmyślają na potęgę o swoich podbojach łóżkowych nie wiem w jakim celu. Ostatnio facet pochwalił mi się, że nie pamięta już z iloma laskami spał i często budził się po imprezie obok nieznanej dziewczyny. Toż to jest obrzydliwe, od razu straciłam zainteresowanie nim i już się nie spotykamy. Faceci, szanujcie się!

Gość gość
Dżentelneni nie rozmawiają o takich sprawach.

Gość gość
Każdy szanujący się facet zalicza ile wlezie.

Gość gość
Ja tylko raz skłamałem co do ilosci zaliczonych kobiet. To było kiedy nie zaliczyłem jeszcze żadnej.

Gość gość
Dlaczego faceci chwalą się ilością zaliczonych kobiet X Bo kobiety cenia to doswiadczenie a pietnuja jego brak. Robia to by sie przypodobac kobietom.

Gość gość
A niby dlaczego każdy facet ma "zaliczać" ile wlezie? Co to za przyjemność podupczyć 5 min z opuszczonymi spodniami po pijaku w kiblu? :/

Gość gość
9:40 Ale bzdury. Wolę żeby mój facet to doświadczenie zdobywał ze mną, a nie z jakimiś d******* i zaraził mnie potem syfem.

Gość gość
"chwalą się" bo co innego im pozostaje. bezmyślny, wyprany z wszelkich wartości facet, uczeń szkół pua :D nie ma własnego rozumu, powtarza to, co usłyszał. szokujące jest to, że każdy alkoholik uważa, że może pochwalić się sporą ilością "zaliczonych kobiet", tyle, że tak naprawdę jest to najczęściej bajkopisarz i marzyciel, który marszczy freda przy byle jakiej nagiej fotce w necie. takiego impotenta umysłowego skreśla się na starcie, i wybiera mężczyznę, który posiada iloraz inteligencji wyższy od podanego w przykładzie wyżej.

Gość gość
przyjemnosc jest taka, ze lepiej podupczyc przez 5 minut niz wcale. poza tym te pierwsze minuty sa najlepsze.

Gość gość
Nie ma się czemu dziwić ja gdy już informuje że jestem prawiczkiem to kobieta zaczyna grzebać w mojej przeszłości i wyciągać co ze mną jest nie tak... Wam zawsze coś nie pasuje, a ja w końcu zacznę kłamać lub się zmienię i po prostu zacznę zaliczać, bo to nie jest przyjemne gdy ktoś tak traktuje.

Gość gość
9:48 hahahaha "lepiej podupczyć 5 minut niż wcale" ;) Panu już dziękujemy.

Gość gość
9:49 Widocznie szukasz wśród niewłaściwych kobiet. Ja cenię prawictwo u mężczyzn. A tym kobietom nikt nie każe przecież brać z Tobą ślubu bez wcześniejszego seksu. Wystarczy dać szansę i samo okaże się czy wszystko jest z Tobą w porządku (nie trzeba grzebać w przeszłości).

Gość gość
Kobiety sa rozwiale i pragna roochaczy a gnebia porzadnych mezczyzn a potem marudza ze kazdy chce tylko seksu :)

Gość gość
to, że ty na takie trafiasz, nie czyni świata regułą :P

Gość gość
Widocznie nie mają się czym innym pochwalić ;)

Gość gość
czemu się chwalimy, bo traktujemy kobiety jak trofea.

Gość gość
od wielu lat chwalą swoimi upadkami a każda przez nich zdeprawowana to dla nich sukces i chwalą się tym przy byle okazji.

Gość gość
Jestem już na tym etapie, że raczej oszukuję podając znacznie niższą liczbę partnerek.

Gość gośćpiekna
jeśli by mi się jakiś pochwalił " ilością ,to już ze mną nie pogada,nawet jak rozpacza i dopytuje dlaczego pozamiatane nie udzielę informacji,on ma to wiedzieć sam ze się nie mówi o innych babach ,nie będę nikogo uczyć,co do prawików ,od razu robię się miła ,taką mam słabość :-)

Gość gość
To przeciez prawiki najwiecej sie chwala ile przygodnego seksu mieli i z kim:D:D

Gość gośćpiekna
tu nie ma reguły,chwalą się i prawiki i *****cze" chwalą się ci którzy naśladują innych szympansów,bo nie mają rozwiniętej osobowości boja się być sobą i pozostają na poziomie pantofelka