Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusia97005

Miłość i kłamstwa

Polecane posty

Gość Lusia97005

Hej mam taki problem. Jestem z chlopakiem od 1,5 msc i za nie długo urodzi nam sie dziecko. Moj partner caly czas mnie oklamuje tzn moj facet ma problem z narkotykami. Lubi sobie od czasu do czasu zapalic a mi to bardzo przeszkadza. Caly czas obiecuje ze sie zmieni. Lecz od ostatniej chwili zaczal nawet klamac mi w oczy ze nie pali a pali... Nwm co robic na dodatek moj byly chłopak to jego przyjaciel i kiedys stracilam z nim dziewictwo i nie raz od czasu do czasu piszemy a ja chyba nadal cos do niego czuje... Bo on mnie wspiera, słucha co do niego mowie a moj partner wrecz odwrotnie. Lecz jest pewien problem ten moj byly nie chcr nic więcej prócz kolezenstwa chodz sam daje mi wznaki ze chcialby ale nie chce stracic kumpla np. Pisze że nadal cos do mnie czuje ale musi byc fair wobec kolegi... Nwm co mam zrobic. Dodam jeszcze ze ten moj byly byl ze mna 3 lata temu. A moj obecny partner niby stara sie byc dobry ale wkurza mnie to jego palenie i to ze caly czas slysze uwagi typu" roztylas sie" " masz ochydne rozstepy" ... Pomozcie!!

Gość gość
Dlaczego taka patola się w ogóle rozmnaża??? :/

Gość gość
że też takie dziunie nosi ten świat. :D naprodukuj****chorów, popisze, że "serce nie sługa" i całe życie wierzy, że ktoś ją lofcia :D

Gość gość
naprod/u/ku/ją się ba/ch/or/ów :P

Gość Lusia97005
Ty jestes k***a patola. Od tego jest forum aby pomagac a nie p******ic od rzeczy cwelu z***bany !

Gość gość
patole aż kwiczy. Szkoda tylko dziecka...

Gość gość
luśka, idź dzieci rodzić i nie pi/to/l!!!!

Gość gośćsylwia
Jak mozna z jednym stracic dziewidztwo a z innym być??masakra jakaś totalna.Rany z iloma ty to robiłaś?

Gość gość
Ja np.syraciłam dziewidztwo z narzeczonym i zribilismy sobie swiadomie dziecko ale on poznał inną i zabronił mi w karcie podawać swoich danych.Po porodzie i tak wricił i mamy slub.

Gość gośćsylwia
Ja np.straciłam dziewidztwo z narzeczonym i zribilismy sobie swiadomie dziecko ale on poznał inną i zabronił mi w karcie podawać swoich danych.Po porodzie i tak wrócił i mamy slub.

Gość gość
Co? :d jesteście 1,5 miesiąca, a zaraz bedzie dziecko? Ty zabezpieczać sie nie umiesz? Matko, żal mi tego dziecka. A z facetami daj sobie obydwoma spokoj

Gość gość
Sylwia co ty straciłaś? dziewiDZtwo? a coż to za DZiwo!!!