Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu smiejecie sie z nazwy mojego miasta???

Polecane posty

Gość gość

Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 9 °C, wiatr płd.-zach., 14 km/h, wilgotność 85% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: piątek, 10:41

Gość gość
bo to dziura w chooy jak doskonale wiesz

Gość gość
nie nie wiem bo nie jest dziurą nie jest dziurą bo są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa (namysłów ma mnóstwo koncertów kaaretów organizacji sportowych wydarzeń wystaw festiwali atrakcji powstaje właśnie trzecia galeria handlowa druga bądź trzecia kręgielnia mamy warsztaty aktorskie izbe regionalną muzeum sztuki młynarskiej mamy tor motocrossowy mamy rajd namysłowski zloty motocyklowe spektakle przedstawienia itd itd to mało? w 99 procentach nawet 2 badź 3 razy większych od Namysłowa sie mniej dzieje niż w Namysłowie mamy tez spotkania teatralne i inne tego typu rzeczy i tak nie wymieniłem nawet połowy to mało? zrozum że namysłów to mini-metropolia

Gość gość
to dziura koniec kropka. i żebyś sie posrał z wysiłku to pozostanie to faktem pytanie na marginesie: dlaczego walisz konia tak, że widzą to twoi sąsiedzi? jesteś zboczonym ekshibicjonistą?

Gość gość
to nie dziura pisałem powyzej tam sie ciągle coś dzieje nie ma miesiaca czy nawet tygodnia by tam sie nic nie działo tam ciagle coś sie dzieje to nie dziura głupku tylko metropolia w wersji mini ps ja znam namysłów ciagle po polsce jeżdze i wiem ze namysłów to nie dziura tylko porządne miasto i zrozum nie oceniaj namysłowa śmieciu bo nigdy tam nie byłeś

Gość gość
zrozum że namysłów to nie dziura wbij sobie to do łba