Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela moje podwórko pieknieje dowód

Polecane posty

Gość gość

mam od tygodnia nowy płot a za dwa tygodnie nową brame i furtke będe mieć ojciec u profesjonalnej firmy zamówił żeby brame i furtke zrobili bo oni fajne furtki i bramy robią i moze za tydzień moze za dwa przyjedzie furtka i brama i ją zamontuja musza ja zrobić ojciec zamówił

Gość ratujmy psa Aresa z niewoli
No nareszcie zmądrzałeś! Super naprawdę. Tylko wrzuć filmik, że posprzątałeś bo Ci nie wierze. Jeśli naprawdę to zrobisz masz mój szacunek.

Zostawiłam Ci komentarz pod filmem to dowód na to, że nie jestem gościem od homocwela. Wszyscy wiedzą że to żmij vel barłoś Cie nienawidzi zrozum to. P.s. Płot fajny ale najważniejsze, że zadbasz o psa o to mi chodziło. Jesteś spoko koleś. Naprawde.

Gość gość
jak ci sie podoba płot ?

Gość gość
ps wziąłem grabki i cały syf brud wygrabie miske umyje a drugą wyrzuce wiadro tez ocieple bude oraz moze ją pomaluje

Płot super z bramą będzie wypas. Naprawde wreszcie sie wziąłeś za siebie. Jestem dumna serio ;) rodzice wiadomo nie mają czasu bo pracują. Buziak Mateusz

P.s malować nie musisz bo farba to sama chemia ale jak ocieplisz będzie super bo wiesz teraz noce już są zimne. Niby ma futro ale mysi mieć schronienie przed deszczem i ewentualnie śniegiem.Zima coraz bliżej.

Powiem szczerze szacun Mateusz ;) chyba polubie Namysłów

Gość gość
obejrzyj ostatni filmik

Masz mojego suba na yt ;) kuchnia ladna tylko nie pomagacie rodzicom i nie sprzatacie. Tak samo jak Aresowi ale obiecałeś i Ci wierze. Może teraz sie żmij od Ciebie odczepi