Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiaaaaaa

Moje piersi mu się nie podobają

Polecane posty

Gość Basiaaaaaa

Witam wszystkich, otóż od jakiegoś czasu mojemu mężowi nie podobają się moje piersi. Co zrobić żeby być dla niego znowu atrakcyjna?

Gość gość
Operacje zrobic jesli znacznie zmienily ksztalt. Jesli nie zmienily, to nic nie robic, maz jest znudzony i szuka dziury w calym.

Gość gość
Niech s*la jak mu się nie podobają.Czas na zmiany.Zmień męża na takiego co Ciebie zaakceptuje.:)

Gość gość
Jesli sa mniej jedrne to albo pomyśl nad jakimiś zabiegami u kosmetyczki albo operacją a jesli nie to w każdej chwili licz siez tym że znajdzie sobie inna chyba że naprawde cie kocha to się nie przejmuj bo i tak cię nie zostawi

Gość Basiaaaaa
Na operację mnie nie stać, może spróbuje z kosmetyczka? A może rzeczywiście ma już inną?

Gość Basiaaaaa
Na operację mnie nie stać, może spróbuje z kosmetyczka? A może rzeczywiście ma już inną?

Gość gość
darek_zonaty@interia.pl napisz pogadamy

Gość Basiaaaaa
Darku masz żonę, tak nie można.

Gość gość
A jaki masz rozmiar?

Gość Basiaaaaa
G jesli coś ci to mówi?

Gość gość
Znajdz takiego ktoremu sie beda podobac.

Gość gość
Na animacji nikt nie zwraca uwagi na deski.

Gość gość
Swiat sie nie kreci na cyckach,zajmij sie życiem i nie rob głupich wymowek bo to tylko pretekst zeby zwalic na niego wine za to ze masz chętkę na innego.Znasz takie słowo jak wierność?

Gość gość
Proponuję więcej poćwiczyć, poprawi to napięcie skóry, wygląd piersi i ogólną figurę.

Gość Basiaaaaa
Nie szukam innego, to raczej ja mu się znudziłam.

Gość gość
Znajdź sobie innego

Gość Basiaaaaa
***ddt30 2016.11.26 Nie szukam innego, to raczej ja mu się znudziłam xxx więc sama sobie odpowiadasz na pytanie. Piersi są tylko pretekstem. Jakoś musi ci wytłumaczyć to, że jego zainteresowanie spadło. Zoperujesz sobie cycki i niczego to nie zmieni, bo on z jakiegoś względu nie ma ochoty na seks z tobą. Są faktycznie dwa wyjścia - rozmowa, próba urozmaicenia seksu, może coś innego jest problemem. Albo jeśli twój mąż jest takim cymbałem, że po prostu nie ma ochoty na ciebie to jednak zgodnie z radami innych znajdź sobie kochanka. Gdy dowartościuje cię inny mężczyzna to zaczniesz podświadomie zachowywać się tak, że twój mąż znów będzie o ciebie zabiegał bo przez dowartościowanie się w seksie z innym mężczyzną będziesz bardziej atrakcyjna. Oczywiście nie każda kobieta ma taką konstrukcję psychiczną że nadaje się do zdrady. Ale w takim przypadku rada aby znaleźć kogoś jest lepsza niż rada aby wypychać sobie cycki silikonami. No chyba, że nie dbałaś o siebie i ogólnie stałaś się strasznym "pasztetem" - to wtedy zadbaj o siebie*** Nie potrafię go zdradzić, kocham go.

Gość gość
Basiaaaaa wczoraj ***ddt30 2016.11.26 Nie szukam innego, to raczej ja mu się znudziłam xxx więc sama sobie odpowiadasz na pytanie. Piersi są tylko pretekstem. Jakoś musi ci wytłumaczyć to, że jego zainteresowanie spadło. Zoperujesz sobie cycki i niczego to nie zmieni, bo on z jakiegoś względu nie ma ochoty na seks z tobą. Są faktycznie dwa wyjścia - rozmowa, próba urozmaicenia seksu, może coś innego jest problemem. Albo jeśli twój mąż jest takim cymbałem, że po prostu nie ma ochoty na ciebie to jednak zgodnie z radami innych znajdź sobie kochanka. Gdy dowartościuje cię inny mężczyzna to zaczniesz podświadomie zachowywać się tak, że twój mąż znów będzie o ciebie zabiegał bo przez dowartościowanie się w seksie z innym mężczyzną będziesz bardziej atrakcyjna. Oczywiście nie każda kobieta ma taką konstrukcję psychiczną że nadaje się do zdrady. Ale w takim przypadku rada aby znaleźć kogoś jest lepsza niż rada aby wypychać sobie cycki silikonami. No chyba, że nie dbałaś o siebie i ogólnie stałaś się strasznym "pasztetem" - to wtedy zadbaj o siebie*** Nie potrafię go zdradzić, kocham go. Może jednak najwyzszy czas?

Gość gość
masz dwa wyjścia kobieto... albo zrób sobie obustronną mastektomię i nie będzie problemów piersi bo ich nie będzie. Albo kopnij gościa w dupę i daj się bzyknąć przez kogoś, kto cię doceni. Chyba że wolisz zrobić sobie balony, następnie łykać prochy na depresję i szlochać, że nikt cię nie chce. Ciało ciałem ale liczy się osobowość. Nawet jeśli czas zabiera twojemu ciału młodość to bądź młoda duchem

Gość Basiaaaaa
Ddt a ty byś mnie wziął, z takimi cyckami?

Gość gość
Mam 25 letni staż małżeński. Moja dziewczyna obecna żona miała rozmiar d gdy się poznaliśmy i były piękne. Wykarmiła nimi 4 dzieci teraz ma rozmiar b nie są tak jędrne jak kiedyś i wiecie co? Dla mnie dalej są piękne. Inne ale piękne. I ona to wie, nawet nie muszę jej tego mówić.

Gość gość
Porozmawiaj z mężem. Jeśli Cię wybrał to znaczy też że lubi Twój charakter. Cycki to nie wszystko. Porozmawiaj z nim, proszę. Małżeństwo jest bardzo ważne i warto o nie walczyć.

Gość Basiaaaaa
No właśnie ja chce walczyć o nasze małżeństwo, dziwię się że tak nagle mu się odmieniło...

Gość gość
Niezła rada - zdradź go. Kobieta chce naprawić swoje małżenstwo a nie je zrujnować. A jak wygląda jego codzienne zachowanie w stosunku do niego? I co mu się nie podoba w twoim biuście? W jaki sposób go komentuje? Nakreśl jak wyglądają wasze ogólne relacje.

Gość gość
Tym się nie przejmuj, nie ten to inny cię weźmie

Gość gość
Basiu pokaż piersi to je ocenie.

Gość Basiaaaaa
Wstydzę się teraz przez niego swoich piersi