Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość z gościem

Problem kobieta lat 26 proszę o rade

Polecane posty

Gość Gość z gościem

Witam Zwracam się do Was drodzy Panowie/Panie , może odnajde nawet osobę która miała podobny problem. (Krótko) ,gdy byłam dzieckiem w wieku szkoły podstawowej nie chciałam się uczyć ,oszukiwałam, miałam słabe oceny , nie chciałam ich poprawiać lecz w gimnazjum było już lepiej "jakos" bez pomocy rodzica radziłam sobie z nauką . W technikum radzilam sobie świetnie udało mi się zdać dobrze maturę i dostałam się na studia . Może dla niektórych jestem dobrym przykładem ale nie dla rodziny i "znajomych" którzy uważają ,że byłam za "słaba" by teraz zostać nauczycielem po wyższej szkole. Jestem wyśmiewana traktowana jak "gowno" na niewłaściwym miejscu. Jak uciec od przeszłości do której nie mogę już wrócić ? Mam dobra pracę i ukochane studia. Rodzice są dumni ze mnie. Mam 26 lat i nie potrafię zrozumieć dlaczego reszta mnie tak nienawidzi ? proszę o radę . Dziękuję pozdrawiam serdecznie Monika z Warszawy.

Gość gość
A co cie na litosc boska obchodzi ze jacys tam ludzie cie nienawidza? Ludzie tak maja ale to ich problem nie twoj.

Gość gość
Ponieważ wciąż musze tego słychać ,dziękuję za odpowiedź.

Gość gość
A ze znajomymi musisz sie spotykac? Cala rodzina Cie krytykuje?

Gość gość
Nic nie musisz -- uswiadom to sobie. Odetnij sie od toksycznych ludzi i skup na posuwaniu swojego zycia do przodu.

Gość gość
olewaj co mówią inni, rób co chcesz robić

Gość gość
Cała rodzina. oprócz rodziców,nikt ze mną nawet rozmawiać nie chce bo jestem na niewłaściwym miejscu tak uważają.

Gość gość
Jeszcze raz powtorze bo chyba nie rozumiesz: co cie to obchodzi? 18 lat skonczylas, nie masz obowiazku sluchac opinii innych ani tez postepowac zgodnie z tym co oni mysla. Chyba widzisz sama siebie jako dziecko skoro tak cie to rusza.

Gość zimbabwe to jest raj
gość dziś Cała rodzina. oprócz rodziców,nikt ze mną nawet rozmawiać nie chce bo jestem na niewłaściwym miejscu tak uważają >>> hooj im w doope, polacy to jednak zacofany naród ze średniowiecza, dlatego lepiej mieszkać za granicą gdzie takie sprawy nie mają miejsca

Gość Autor tekstu
Ooo to prawda :-P

Gość gość
Czyzby moje rady zeby miec wyje!bke na debili trafily do niektorych hehe :D

Gość Autor tekstu
Tyle że mieszkam w małej miejscowości / tutaj każdy o każdym wszystko wie i marne szansę na pracę z taką opinią