Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Spójrz na wielki czarci ołtarz! Kiedyś leżała na nim twoja matka wiedźma!

Polecane posty

Gość gość
i co rajcuje cię taka dziecinada amelinium?

Skoro dziecinada, to czemu na koncertach Kata jest tak dużo ludzi 30+? :P Szanuj legende polskiego metalu, gimbusie, bo Kat to jeden z niewielu zespołów metalowych z PRL który przetrwał próbę czasu :)

Gość gość
Ale ty jesteś pusta i zadufana w sobie .Popisy wyleniałego grafomana na poziomie I gim . Tu widać jak ludzie wychodzą z gimnazjum ale gim z nich nigdy :D . Tak wiem , K. chodził do szkoły 8 klasowej . Wyrastał w Domu Dziecka i spieprzyli mu tam psychikę doszczętnie .Biedny stary facet .

Gość gość nie Kasia
Taki biedny, że teraz mieli trasę w Wlk.Brytanii i pełno ludzi na koncertach. Na tym forum każdy ma zrytą psychikę, chociaż nie jest wychowankiem domu dziecka w Dobrodzieniu. Nie chce mi się dyskutować z wami ☺

Gość gość
19.34 nie dyskutuj :) Mało rozumiesz z tego co Tobie mądrzejsi chcą przekazać .Ale co się dziwić -słuchasz Kata ..:D .

Gość gość nie
Patrzcie ludzie, kolejny jasnowidz na forum, rzekomo mądrzejszy. Czy ja pisałam, że słucham Kata? Jednego głupiego zdania nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem i jeszcze poucza. Gratuluję dobrego samopoczucia gościu z 19:44. Beka z niedouczonego człowieka, to jest coś, co lubię

Gość gość Ola
Przeczytanie choćby jednego zdania ze zrozumieniem to nadludzki, wysiłek dla niektórych. Tu nie ma nic do śmiechu. Wszystko tej durnocie przeszkadza, nawet poczciwy Kat :-(

Gość gość
(Kat)arzyno nie pisz sama do siebie .

Gość gość
Ty z 19:44 liczy się co R.K. chciał przekazać, a nie jakiś przypadkowy zrzęda, stary pierdziel z babskiego forum :-)

Gość gość
Katarzyna nie pisze. Ona leży na ołtarzu i płonie z miłości jako ten baran ofiarny i wiedźma :-)

Gość gość
(Kat)arzyno zaloguj się .

Gość gość
2 lata temu byłam na koncercie.

Gość gość
Katarzyna czeka na "prącie metr na trzy " :D ze sztandarowego utworyu Kata . Swoją drogą w tym bidulu i musieli go straszliwie prześladować że odbiło tak że na starość musi takie bdzety śpiewać .

Gość gość
Ja też, nawet kilka razy. Ostatnio w tym roku na Magii Rocka

Gość gość
Przestańcie go obrażać, chamskie gnaty. Jest w wieku moich rodziców. W tamtych czasach nie było takiego syfu w placówkach opiekuńczych jak obecnie. Moja babcia była nauczycielką i opowiadała, że na koloniach była grupka dzieci z domu dziecka, a pozostałe wrogo nastawione przez swoje rodziny omijały je jak trędowatych