Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przecietniara z nadwagą

Jestem przecietna z urody,do tego waże 70kg

Polecane posty

Gość przecietniara z nadwagą

a chcialabym miec przystojnego chłopaka,czy mam szanse i czym mogłabym takiego przyciagnac do siebie?tylko mi nie radzcie zebym schud£a bo nie potrafie,mam 168 cm

Gość gość
dasz rade tylko uwierz w siebie, duzo brzydul nadrabia osobowoscia, tylko musza sie podwojnie starac niz taka pieknotka

Gość gość
Kurwa jaka p**********a baba chciałaby ładnego moze jeszvze bogatego a sama urodą i figurą nie grzeszy,faceci to wzrokowcy no moze którys by sie skusił jakbys dobrze druta ciąg£a ale i tak pewnie potem wymieni cie na jakąs laske

Gość gość
20.37 Brajanku cholera jasna mówiłam Ci że masz zakaz wchodzenia na forum! Z matematyki jeszcze nie odrobiłeś zaległości Ty leniu! A klasówka w poniedziałek!

Gość gość
Znam sporo kobiet które nie powalają z urody a mają fajnych chłopaków. Miły charakter, ciekawa osobowość, uśmiech, otwartość, ubiór kobiecy potrafią działać cuda :)

Gość gość
Nadwagą 2kg . Rozmiar M Też wymyslasz

Gość gość
Brajanku ? Może jeszcze Dżesiko do kompletu??:)

Gość gość
Ależ córcia to Szarlotka żadna tam Dżesika! Jest taka mądra, ciągle ma te zagraniczne wstawki: ju noł, wtf, btw, lol.. Może zrobi karierę za granicą. Co do rozmiaru to ja największe powodzenie miałam w rozmiarze 40/42 (a koleżanki 34/36 i zero chłopa) także sugerowanie się sama wagą jest kiepską wymówką. Przeciętnej urodzie zawsze można dodać uroku.

Gość gość
Nie masz szansy, gruba spocona locho. Pewnie żresz chipsy i batony codziennie ha ha ha:D znajdz sobie paszteta a nam szczupłym daj spokój z twoimi obleśnymi fałdami tłuszczu 🖐️