Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opętanie

Polecane posty

Gość gość

chciałem napisać 0.93 a napisałem 0.36:O opętał mnie chińsko żydowski demon:O

Gość gość
tak se tera patrze, że to do góry nogami jest czyli, że mi wlazł przez głowe wcisnął sie w dół i sie nie może obrócić

Gość gość
luśka...zaczynasz mnie wkooorfiać. możesz kooorfa my o sobie kręcić tak żeby je maluczcy zrozumieli to możesz do c***ja pana powiedzieć o co ci chodzi tak żebym ja cie kooorfa zrozumiał. nie wiem na c***j liczysz ale sie przeliczysz

Gość gość
*filmy. jepne za chwile tym wszystkim w peesdu i se wynajmij jakieś medium z zespołem niespokojnych nóg bo mnie już to wkooorfia. jesteś wszędzie to se koorfa bądź tylko sie kooorfa nie rozpychaj bo po c***j? wiecej miejsca jużnie zajmiesz. a jak nie jesteś wszędzie to zapytaj o zgode zanim sie mi wpiertolisz w banie

Gość gość
wiem koooorfa że to to samo co lay 2 ale chce se policzyć akurat po swojemu. kup se kooorfa własny notes i se na nimbazgrol a niemi sie wpiertalasz w moje notatki gooofno mnie obchodzi, ze jesteś superinteligentna, wszedowtylska i se wstawiasz dziesięc pomiarów w jednym punkcie wukładzie odniesienia ze smooka origami.

Gość gość
ja se chce kooorfa to zrobić po swojemu koślawie nieudolnie i wbrew regułom, których nie znam. taki mam kooorfa kaprys i c***j

Gość gość
spieszy sie wam gdzieś kooorfa?

Gość gość
to nie zgrywajcie cwaniaków i nie wciskajcie kitów o lataniu z prądem i wszechmocy bo nie lubie jak ktoś mniew c***ja robi

Gość gość
dajcie mi coś...najlepiej to co zabraliście. nie stracicie a ja będę zadowolony. koorfa wiem jak działacie nie wkooorfiajcie mnie jepane oszołomy bo was koorfa połame w peesdu

Gość gość
nie potrzebuje pożyczek zbanku światowego na odbudowe gospodarki zrujnowanej eż za wasze pozyczki. nie chce kooorofa wojsk onz żeby przywracały pokój i usuwały watażków, których sami umocowaliście jak równiez nie potrzebuje żebyście mi podpowiadali co robić zaraz po tym jak mi zafundowaliście mętlik w głowie. szczam na was

Gość gość
nie dam sie w to wciągnąc. nic od was nie chce i nie potrzebuje ale wy zdaje sie chcecie czegoś ode mnie. powiedzcie czego drukoanymi literami bo widze, ze nawet to musze za was robić.

Gość gość
nie wiem może sie dogadamy. bo jak liczycie na wdzięczność albo poparcie moralne to wam ich nie dam bo to blef. nie potrzebujecie tego. ale pewnie dlatego podbijacie za to cene żebym wam za darmo dał to czego potrzebujecie. nie czytałem sztuki wojny sun tzu ale kooorfa rozumiem co to jest pozorowany atak na wojnie na giełdzie na podrywie. kooorfa...nie mam siły do was.

Gość gość
nie będę też dociekał bez przerwy wszystkich możliwości bo mi zwisacie. bawcie sie dalej w bogów demony, pograjta se bierki albo pomierzta se fiuty kooorfa jak lubicie...nie wiem. wysadźta coś w powietrze..jakąś elektrownie atomową. naślijta komorników policj****ndytów. sram na wasze zabawy.

Gość gość
mozecie mnie cmoknąc w ( ! )

Gość gość
Temat przyciągnął kogoś dręczonego przez demony. Kolego, wyloguj się raz na zawsze z Szatańskiej Kafeterii i zaloguj w końcu między kartkami Nowego Testamentu. Nikt ani nic nie zastąpi Ci Boga.

Gość gość
nie bój żaby, każdy włosek na twojej głowie jest policzony :D każdy z nas jest równie nagi i bezbronny :D nawet google to przy Bogu śmieszna zabawka dla handlowców :D inwigilacja sięga między całe Twoje bioelektromagnetyczne okablowanie, sygnał po sygnale, a to oznacza tyle, że pora urządzić pogrzeb staremu "ja" i zacząć słuchać zamiast trajkotać jak przekupka na bazarze :D