Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NUDA W IRLANDII (I NA OBCZYZNIE)

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mieszkam w Irlandii od dłuższego i strasznie się tu nudzę. Chodzę do pracy, mam chłopaka ale nie mam przyjaciół i nie mam co ze sobą zrobić. Mieszkanie w Irlandii jest trochę jak mieszkanie na jakiejś prowincji, nuda nic się nie dzieje panie tego.... Tak więc jak mam wolne i pogoda sprzyja to staram się coś zwiedzać, i przyznaję że kraj ten jest przepiękny. Ale nudny! Nie mam tutaj znajomych, przyjaciół, Irlandczycy są przyjaźni ale ciężko się z nimi zaprzyjaźnić, nie wiem jak zagadać do innych Polaków, bo generalnie ciężkie mam doświadczenia z rodakami na emigracji. Poza tym nie interesuje mnie za bardzo picie alkoholu czy imprezy. Ze względu na prace nie jestem w stanie zapisać się na jakikolwiek kurs albo trening, tak żeby wyjść do ludzi albo rozwijać jakieś hobby. Generalnie macie jakieś sposoby jak sobie radzicie z nudą, samotnością w Irlandii bądź gdziekolwiek jesteście? Mi już zaczyna powoli od tego odbijać.

Gość gość
Niestety ale na emigracji juz tak jest, nim kogos w miare porządnego poznasz to minie troche czasu. Zwiedzaj ile sie da.

Gość gość
Znajdź sobie jakieś hobby. Coś co lubisz, wtedy łatwiej nawiążesz kontakt z innymi ludźmi i miło spędzisz czas.

Gość gość
Nudy w IE ? :) A gdzie ty mieszkasz ? Nawet na kompletnym zadupiu jest masa lokalnych kólek zainteresowan..Kino i teatr tez sie znajdzie :P Basenu nie ma w okolicy ? Nie tlumacz sie praca, serio robisz 18 godzin i spisz 6 ? Czytaj ksiazki :) Biblioteki sa w kazdym miasteczku. A tak.. Nudza sie jedynie nudni ludzie :)

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi :) jak sobie radzicie z samotnoscia?

Gość gość
W PL nikt sie nie nudzi. Kupa rozrywek. Gnij w ue swinio.

Gość gość
Na angielskim zadoopiu nie ma zadnych rozrywek szkocka swinio. My w PL mamy tyle atrakcji ze nie musimy uciekac sie do czytania ksiazek i kina debilko hehe. Obciagaj fjuta swojemu fagasowi aby zaplacic na mieszkanie buheheheheeeeeee:D

Gość gość
jako antyposleczna nie mam tego problemu bo spedzam czas dokladnie tak smao jak w polsce, czyli spaceruje sobie, jelsi mi sie chce, czytam, gram w gry online, siedze na necie :)

Gość gość
nudnym ludziom wszędzie nudno

Gość gość
w plu mamy KUPE rozrywek, i kazda gowno warta :D nie ma porównania z innymi krajami. nawet UK z liga mistrzow niszczy nedzna pl z ich wielka radoscia ze legia gra w lm :D :D :D :D :D : a najlepsze sa reklamy. qrwa gdyby nie moja dziewczyna która chce mieć polska tv to bym wyje/bal ten talerzyk cyfrogeo Polsatu na smieci :D no ja p*****le :D co to za tekst :D "już pierwsza bramka padla, teraz czas na punkty :D" BUEHEHEHEHEHHEHHEHE NIGDY TAK SIE NIE ZSMIALEM Z CZEGOS to jest niesamowite :D za kilka dni rewanż ale tym razem bez farta karnego :D 10 do zera by był fajny wyniczek :D

Gość gość
ość wczoraj Na angielskim zadoopiu nie ma zadnych rozrywek szkocka swinio. My w PL mamy tyle atrakcji ze nie musimy uciekac sie do czytania ksiazek i kina debilko hehe. Obciagaj fjuta swojemu fagasowi aby zaplacic na mieszkanie buheheheheeeeeeesmiech.gif xx Bingolku, ty naprawde nie umiesz czytac...:D I nie dla ciebie ksiązki, jeszcze bys sie czegos nauczyl..

Gość gość
Uciekać do czytania książek? Uciekać? Dziecko bingolskie moje drogie... Jakbys nie miał mózgu zrypanego internetem i nie siedział na kobiecym forum 24/7 to może nie uwazalbyś czytania książek jako karę czy cos co jest ostatecznoscią.

Gość gość
Troli najlepiej ignorowac nie ma sensu wdawac sie z nimi w dyskusje

Gość gość
Caly swiat ucieka z GB. Banczki juz zaczeły. Brytole beda żreć tynk a szczuropolaczki na wygnaniu razem z nimi hyhy.

Gość kraj raj tu i tam
koorfa, jak się można nudzić, jaką trzeba być patologią, ja piertole

Gość gość
W uk wszyscy sie nudza. My Polacy w PL mamy zupelnie inaczej, setki rozrywek. Grille co tydzien. Zyje nam sie lepiej niz brytolom. I setki rozrywek. A wołami roboczymi sa u nas cudzoziemcy jak angole, ukraincy i inni podobni. I jest miodzio. Gnijcie w uk syfy.

Gość gość
Bajki :D a jeśli szczytem marzeń jest grill co tydzień to normalnie nic tylko wracać do PL, raju na ziemi gdzie nawet jedzenie ubabrane węglem.

Gość gość
Prawde pisze. Oszukac angola to nie grzech