Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna ma być męski, przebojowy i ....

Polecane posty

Gość gośćpiekna
a co mnie obchodzą twoje koleżanki,to tez stado baranic,jak kogoś kochasz to podnieca cie jego włochatośc ,ty lubisz gładkich chłopczyków,ja jestem elastyczna ,może być włochaty co bardzo lubie i nie będę marudzić jak nic mu tam nie urosło

Gość gość
ja wolę włochatych i już , bo wydepilowanym glistom mówię stop chyba ,że genetycznie nie ma włosów na klacie to ok .

Gość gość
musi mieć wydepilowana klatę nie chce brudasów widzieć na oczy bo zazwyczaj jak facet nie depiluje klatę to jest brudasem.

Gość gośćpiekna
gówniara z ciebie mentalnie bo nie znam metryki i tyle,brudaska umysłowa

Gość gość
na jakich Ty trafiałaś?

Gość gość
uprasza się o nie bluzganie i nie obrażanie forumowiczów. trochę kultury panie zwłaszcza : gośćpieknadziś , może się czegoś w końcu dowiecie .

Gość gość
gośćpiekna dziś Facet powinien mieć wydepilowaną klatę koniec dyskusji

Gość gość
Zauważyliście, że bardzo łatwo rozpoznać który post pisała kobieta, a który mężczyzna ? Meżczyźni pisali wyłącznie o wyglądzie ( i kobiet i mężczyzn ) . Kobiety pisały o cechach innych niż wygląd. Podsumowanie: panowie, nie podszywajcie się pod kobiety, bo to widać na pierwszy rzut oka, wasze posty są żałosne.

Gość gość
Facet bez owłosionej klaty to jakiś niemęski laluś.

Gość gośćjkkhgnb
Nie tyle przebojowy co męski a nie jakas rozmemłana klucha,odpowiedzialny opiekunczy dojrzały potrafiacy dac oparcie kobiecie,zaradny zyciowo co nie znaczy ze musi byc bogaty,silny psych ,opanowany a nie jakis nerwus czy histeryk a to czy ma klate owłosiona czy nie jest mi obojetne

Gość gość
Może nie mieć owłosionej klaty genetycznie,ale..depilowac klatkę? Co Wy Z tą klatką i myciem? Normalny facet codziennie bierze prysznic. Już widzę, jak mój mąż, moi bracia, szwagrowie, depilują klaty:):)) haha! Wydepilowana klata, ulubienie analu i c***a gotowa. Prawdziwy facet ma wszystkie włosy. Wszędzie:)

Gość gość
Napisałam cio/ta. Teź gwiazdki?

Gość gość
A ja jestem ciepłą kluchą, mieszkam z mamą, nie mam prawa jazdy i średnio płatną pracę, ale za to mam 10 lat młodszą narzeczoną i często jestem podrywany w klubach. Tylko że cały wolny czas poświęcam na doskonalenie wyglądu fizycznego, bo już dawno odkryłem że panie tylko na to lecą, choć się do tego nie przyznają