Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co i jak ćwiczyć?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie lubiłam sportu, miałam swoje wzloty i upadki sportowe. Próbowałam biegania, ćwiczeń w domu, miałam kilka podejść i nic. Chcę w końcu pozbyć się resztek mojego brzuszka, waga jest ok, dieta też a brzuszek ciągle nie schodzi, podejrzewam, że to brak ćwiczeń jest problemem. Co ćwiczyć, skoro nic nie lubię?

Gość gość
Żeby nie było, że jestem leniwa i że nie chce mi się. Naprawdę chcę się ruszać i coś ćwiczyć, ale bardzo mnie to męczy. Myślę, że nie ma sensu robić coś, czego się nie lubi, więc może macie jakieś propozycje konkretnych ćwiczeń albo dyscyplin, które mogą mi się spodobać?

Gość gość
Być może spodobają Ci się ćwiczenia w wodzie (aquafitness, aquaaerobik albo zwykłe pływanie) bo nie odczuwa się tak bardzo zmęczenia (woda natychmiast schładza mięśnie).

Gość gość
też pomyślałam o wodnych ćwiczeniach, coś w stylu aquaaerobiku albo nawet pływanie

Gość asiutka   1999
Ja najbardziej lubię tenis i bieganie. Więc polecam. Może być pływanie, ale nie umiem za dobrze.

Gość gość
Wybierz coś i próbuj, ja też sportu nie lubię i nigdy nie przepadałam za aktywnością fizyczną ale lubię basen i pływanie. Tego nie da się nie lubić, spróbuj koniecznie a jak ci nie podejdzie to szukaj dalej

Gość gość
Mój mąż biega, a też asem sportu nigdy nie był..:D Ja raz na jakiś czas się przyłączam, ale nie lubię tego. W sezonie letnim jeżdżę na rolkach, rowerze. W zimowym mam trochę mniej ruchu, ale nie przejmuję się bo to normalne, osoba nie zajmująca się sportem nie musi go ciągle uprawiać. Może po prostu żyj aktywnie i nie zwracaj uwagi na brzuszek, niedoskonałości figury. Nie zapuszczaj korzeni na zimę, nie porzucaj diety i cierpliwie czekaj na ciepłe dni, w których będziesz mogła chociażby pospacerować :) Zimowe spacery też są super.

Gość slaski1031
Ja również nie lubię biegać ale z narzeczonym od czasu do czasu się przebiegnę bo dla niego to hobby więc warto uczestniczyć w jego zainteresowaniach;) ja przy swojej diecie chodzę na długie,szybkie spacery;) do tego przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i efekty są mega!