Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najgorsza osoba na swiecie

Jestem najgorsza

Polecane posty

Gość gość
CZESTO W FILMACH TAKIE RZECZY SIE DZIALY, MATKA KTÓRA WRACA po latach jest przedstawiona jako siostra. a po następnych latach jest powiedziana prawda dziecku i szok! autorko, każdy z nas był młody ale każdy kedys dorósł, mialas przecież i 20 lat i 25 i 28 , przecież nie mialas 16 a potem nagle 30, co robiłaś przez tyle lat, nie myslalas o synu, gdzie ty masz sumienie?! jezu ja bym tak nie mogla, nie mogłabym spac, nie wyobrażam sobie tego! wracaj jak najszybciej do rodziny, ustalcie cos do hooooja wafla, niech on jak najszybciej cie pozna, czy twój maz o nim wie? przepraszam ale dla mnie jesteś nikim, dobrze chociaż , ze myślisz o nim, domyślam się , ze może być ciężko, ale to jak to na swieta nie przyjezdzalas do rodziców, swieto zmarłych we wtorek, wsiadaj w samolot i wykonaj pierwszy krok!!

Gość gość
Co to za historia z tymi twoimi rodzicami że nie utrzymujesz z nimi kontaktu? Musiało być grubo. Musiało być z ciebie kawał cholery. Przypadkiem nie rokującym nadziei Niektóre wyrodne matki przynajmniej dzwonią, posyłają pieniądze, dzieciak wie jak ta matka wizualnie wygląda, a tutaj..