Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj pomysl na prezent dla meza na swieta doradzcie

Polecane posty

Gość gość

Mysle zeby mu kupic ladny sweter, do tego plyte zespolu, ktory lubi. Poza tym moje pomysly sie koncza. Nie kupie mu zegarka do biegania za tys zl, bo wg mnie to strata kasy i jesli chce taki gadzet to musi kupic ze swoich. Co sadzicie o karnecie na przejazd gokartem? Jakie wy macie pomysly na prezent do swoich facetow?

Gość gość
Twoj maz ma,powyzej 45 lat?

Gość gość
kupie mu hulajnogę dla dorosłych, będzie smigał z córką :)

Gość gość
Ja lubię praktyczne prezenty, mój narzeczony dostanie pewnie coś co potrzebuje do warsztatu, jeszcze nie wiem co dokładnie, bo marudzi o 3 różnych rzeczach, muszę się w cenach zorientować.

Gość gość
hulajnoge? ja bym chciala tez tylko, ze w mojej okolicy to dziura na dziurze (nawet chodnik nie jest na prosto) i predzej bym zeby sobie wybila.

Gość gość
. Nie kupie mu zegarka do biegania za tys zl, bo wg mnie to strata kasy i jesli chce taki gadzet to musi kupic ze swoich. s Nie stać cię na niego? Bo jeśli cię nie stać, to oczywiście nie ma o czym mówić. Ale jeżeli cię stać, a mimo tego tak podchodzisz do sprawy, to zadaj sobie pytanie komu i po co robisz ten prezent :o Dla siebie? Na odwal? Dla świętego spokoju, żeby z pustymi rękami pod choinkę nie wystartować? Czy może po to, by sprawić mu autentyczną radochę, zrobić taką niespodziankę, jakiej by się nie spodziewał i którą będzie się jarał jak trzecioklasista?

Gość gość
Nieee,no brawo skoro maz ma az 30 lat,to prezent w sam raz.Za rok do kompletu kup mu kapcie i cieple skarpety.

Gość gość
Nie stac mnie na zegarek za tysiac zlotych, poza tym maz biega raz na kilka tygodni i mysli, ze ten gadzet bedzie biegal za niego. Maz wydaje duzo hajsu na niepotrzebne rzeczy. Chce kupic mu cos uzytecznego i zeby przy okazji sie cieszyl, ale nie za 1000zl- bo mnie nie stac.

Gość gość
Nie rozumiem, co jest zlego w tym, ze dostanie sweter z porzadnej firmy i materialu?

Gość gość
Sweter jest nudny. Kto by sie z tego cieszyl? Prezenty ciuchowe sa moze dobre dla kobiet. Dla facetow to niewypal. Mozesz mu kipic moze tanszy zegarek do buegania bo sa przeciez rozne. Albo ogolnie jakies akcesoria do biegania, na przyklad fajna reflektujaca koszulke czy cos w tym rodzaju - lepsze niz sweter. Albo zaplac mu w prezencie za godzine yogu z trenerem (to bardzo pomaga przy bieganiu) albo wykup karnet ogolnie na osobistego trenera. Zachecisz meza do sportu i bedzie zadowolony oraz bardziej zdrowy.

Gość gość
Do postu powyzej, moj maz gra w tenisa, squasha i chodzi na silownie, jedynie do biegania ma slomiany zapal. Wczesniej nakupilam mu mase sportowych ciuchow na silownie czy w tenisa. Co do swetra sie z toba nie zgadzam. Moj maz sie dobrze ubiera i taki elegancki sweter mu sie przyda. Moze twoj caly dzien przechodzi w dresach, ale to juz twoja sprawa.

Gość zyga759
Może kup mu śmieszne skarpetki. fajne widziałam na: http://www.brytyjka.pl/skarpetki-cat-6.html . Takie czasem drobnostki śmieszne są trafnym prezentem nawet dla faceta. Myślę, że mój facet byłby zadowolony.

Gość gość
Kup mu zapalniczke z grawerem papierosnice lub popielniczke

Gość gość
Ja swojemu kupuje teleskop, albo lunetę astronomiczna, bo ostatnio ma fioła na punkcie kosmosu i filmów dokumentalnych. Tylko, że ja mam max 4 stówy i będę musiała przestudiować wiedzę na temat tych sprzętów, by kupić coś dobrego.

Najlepszy prezent dla chłopaka to prezent po prostu praktyczny. I możemy się polecić jeżeli zdecydujesz się na prezent w postaci męskiego ubrania. Bo czy to nowa bluza, dres do biegania czy fajna casualowa koszula lub marynarka... to jest prezent, który sprawdzi się zawsze :) Jakbyś miała pytania to pisz śmiało, w internecie jesteśmy tutaj --> www.ombre.pl

Gość gość
Ja czesto kupuje mezowi jakis gadzet :) Na tokantis mają bardzo duzy wybór i rozne ceny! Kazdy znajdzie cos dla siebie. Wszystko zalezy od tego ile chcesz wydac :)

Gość Mama32
A mój dostaje Ukulele ;-) gra już 4 miesiące i super mu to wychodzi a że jestem w ciąży i mamy już córki to gra dla nas i dla tego Maleństwa co rośnie we mnie :-) Najmłodsza córka też już próbuje grać z tatą.Najlepiej to podpytaj Co by chciał mój ma 31lat i ze swterka to by się nie cieszył przykro by mu bylo a po 2 facet to duże dziecko :-)