Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobily z 25 tys zl?

Polecane posty

Gość gość
07.10 w jakim banku macie tą lokatę? Ja miałam w pko lokatę 100 tys i 60 zł miesięcznie z tego.

Gość gość
Mamy w Reifeissenbank Ja nie mam żadnej kasy,nie pracuję,jestem na jego ubezpieczeniu.Mamy 4 dzieci,zajmuję się domem. Nie mamy rozdzielczości,u nas to mąż trzyma kasę,robi opłaty.

Gość gość
Mam odłożone kilka tys za te plus 25 tys kupuje nowe auto. Bo stare ledwo jeździ i niedługo umrze:-( a auto mi potrzebne do pracy..

Gość gość
Nic. leżą na lokacie, co jakiś czas dokładamy. NIE zukam wydatków na sile. żyjemy z wypłaty. Jak chcemy jechać na wakacje i brakuje z bieżącego konta po prostu wypłacany brakująca kwotę.

Gość gość
7:39 jesteś kolejnym przykładem na to jak mężowie traktują niepracujące żony. On nie chce cię upoważnić do konta ,ponieważ uważa że to on te pieniądze zarobił i należą do niego.Co z tego że jest współwłasność małżeńska?Mąż nie chce żebyś miała dostęp do Jego Kasy.Smutne.

Gość gość
Sprawdzony fryzjer, kosmetyczka, ciuchy, szkolenia

Gość gość
Za 20 samochod za 5 plus 3 odlozone garaz blaszany 6x8 z dachem dwuspadowym brama uchylna I blacha drewnopodobna. Wszystko poszlo w Nowy dom a samochod sie sypie. Na garaz nie starczylo oszczednosci.

Gość markkopolo
Jeśli chcesz zarobić to zainwestuj w atrakcyjna działkę, rolną za tyle kupisz. Masz tu w programie http://www.grunttozysk.pl/ mozliwośc inwestowania także w ratach. Na atrakcyjnie położone grunty, które przecież możesz przekształcić w wielu przypadkach w budowlane, zarobisz z czasem kilka razy.

Gość martensa
Działki z Saveinvest to dobra inwestycja, kewlar dobrze pisze. Grupa ma wiele sukcesó na rynku takich nieruchomości, a inwestor zarobic może, w zalezności od czasu, na jaki chce ulokowac w działkach pieniądze nawet kilkadziesiąt procent. Ja bym poszła w grunty.

Gość gość
Już się sępy zleciały... Za 25 tys. można sobie kupić całkiem przyzwoitą działkę za miastem. SAMEMU i z pełną własnością i księgą wieczystą na SIEBIE. A nie na jakiegoś hochsztaplera. Teraz działki są tanie, więc to raczej dobra inwestycja długookresowa. W zasadzie inwestując w nieruchomości trudno stracić w długim okresie czasu - czyli min. 10 lat.

Gość gość
Oddalabym wszystko na schronisko dla bazdomnych psow. One potrzebuja ****ardziej niz ja.

Gość gość
biust silikonowy wybielenie zebow kwasy Cos zrobilabym wreszcie dla siebie:)A i tak wiadomo ze niby mam te kase ale to na dom dla nas i zreszta mam trojke dzieci wiec wyrzeczen jest masa.Ale tak sobie pomarzylam:)

Gość gość
Gdzie wy macie dzialki za 25tys????

Gość gość
Remont

Gość gość
na wódke

Gość gość
ja bym sobie kupiła fajnego konia, akurat za te cene jest sporo dobrych, ew. remont chaty, już remontuje, ale to studnia bez dna..

Gość gość
na wódkie

Gość gość
Po co ci biust silikonowy? Tylko zeby partner byl w siodmym niebie?

Gość gość
na wódke i piwo

Gość gość
A ja wibrator bym se kupila a co

Gość gość
gość wczoraj Oddalabym wszystko na schronisko dla bazdomnych psow. One potrzebuja ****ardziej niz ja. x kooocham Cie!! ja bym zrobiła jeszcze inaczej ,otworzyłabym mini schron dla psiaków :)

Gość gość
Ja już niedługo otwieram swoją mała piekarnie. Zapotrzebowanie na chleb nigdy sie nie skonczy . Wszytko co potrzebne kupiłem u nich http://geth.pl/. Warto jest czasem wziąć wszystko w swoje rece i zacząć pracować na siebie.

Gość gość
up