Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

do działu skarg i zażaleń

Polecane posty

Gość gość
Cynik 11:32 "Nie mam żony, narzeczonej..." Hmm... dobrze wiedzieć;) :D

Gość gość
No to Ci powiem, myślałem że Twoje założenie jest biznesowewłaściwie byłem pewien, po jakimś czasie można było na pewno to sprzedaćale w dniu kiedy mnie wywaliłeś dotarło do mnie że się pomyliłemi sumie nie wiem co chciałeś zbudowaćjakbym ja miał takie coś, to by mi zależało na "przyjaciołach"powodzenia 🖐️jest pogoda więc na mnie czas.

Gość gość
Dziewczynie zostawiam kwiatka (więcej zaufania ;) ) 🌻 , Cynikowi powodzenia ;)

Gość
gość dziś O co chodzi z tym wtopieniem? Czy to nie właśnie o to chodzi, żeby się w końcu zaangażować? Chyba że ktoś od początku nie przewiduje takiej możliwości, ale wtedy uczciwie jest o tym powiedzieć. Nie przewidując zaangażowania, które jest niemożliwe z różnych powodów też można mieć trochę zabawy. Ale Twój "najgorszy" scenariusz jest tym czego wiele osób szuka. Najgorzej jest dać komuś do zrozumienia że właśnie się na to liczy, pozwolić drugiej stronie się zaangażować, a potem samemu się wycofać. To musi być nieprzyjemne uczucie dla obu stron. Dlatego polecam uczciwość i otwarcie co do swoich intencji, oszczędza to później łez, a jak ktoś chce ryzykować to robi to na własną odpowiedzialność a nie po wprowadzeniu w błąd chcącemu tylko Cię wykorzystać predatorowi :P

Gość
To jeszcze dygresja z przyjacielem ;) Który udaje niezainteresowanie moją osobą, chociaż można było przeczytać wiele ciekawych jego postów tutaj pod moim adresem ;) Wniosek: ignorowanie trolla działa. Może Eve to przemyśli ;) oczywiście moja dzisiejsza interakcja ze wspomnianym trollem dostarczy mu pewnie paliwa na wiele dni twórczości pod moim adresem, ale jeśli będzie się spodziewał mojej reakcji to będzie taka jak zwykle czyli żadna ;) I jeszcze dygresja do dygresji, wyleciałeś za brak brania odpowiedzialności za swoje słowa. To taka podstawa bez której jakakolwiek interakcja z Tobą jest z góry skazana na niepowodzenie i sprawia że jesteś w najlepszym przypadku szumem bez treści, a w najgorszym upierdliwym komarem brzęczącym za uchem, którego nie wiadomo jak się pozbyć, bo jest ciemno i nie można w niego trafić, a słów nie rozumie przecież ;)

Gość gość
Cynik przekonales mnie;)teraz idz do tej dziewczyny ją tez przekonaj o szczerosci swoich intencji. Pogadaj z nią otwarcie. Powinno byc ok. Sprawa jest powazna bo chodzi o pradziwe uczucia a nie o zdjęcie jakiejs tam cipki;) Powodzenia.:)

Gość
Uczciwość intencji to czasem za mało, ale zawsze boli gdy są kwestionowane, nawet jeśli to tylko wymówka dla uspokojenia sumienia. Jak w każdym moim temacie wszelkie podobieństwo do osób prawdziwych jest zamierzona, ale niektóre fakty mogą być zmienione ze względów komediowych (nie, nie całowałem naprawdę swojej siostry, przeczytajcie temat jeszcze raz :P ) i zachowania prywatności, ale oczywiście moje opinie w tych hipotetycznych rozważaniach są prawdziwe i reprezentują to jak myślę.

Gość gość
Jesteś jak Eve nie umiesz bez Ina funkcjonować Cynik:o.

Gość gość
Cynik, a może ona kogoś ma, męża, narzeczonego... Nie przynala sie może...brnęła w romans, a teraz sie wycofała. Przyjęło się że faceci to świnie, ale z babami też różnie bywa...

Gość gość
Ona kogoś ma? Szamberium ma męża i z nią też się umawiał gowfniarz 25 letni na seks :-P

Gość gość
Była kiedyś Kama,zakochana w Cyniku, później była Chwila, była Kobieta z Wachlarzem Imperium :classic_cool:

Gość gość
Tak to jest z facetami. Oni mogą sie bawic cudzymi uczuciami A jak ktoś sie zabawi mimi to juz aj waj i mina porzywdzoego szczeniaka...:P Nie wolno tak robic ani kobietom ani męzczyznom Ale cały czas robią to i oni i one dlatego jest tak jak jest

Gość muszkaś
Cholerka, tylu Niebieskich na jednym topie. Czuję się jak puzzel nie z tej układanki :P

Gość gość
To trzemu się nie zalogujesz na niebiesko? :P :classic_cool:

Gość gość
Cynik!!!Cynik!!!!Cynik!!! O mamo...👄

Gość gość
Po prostu jesteś kobieciarzem o czym świadczą dwa ostatnie posty ;) Niektóre kobiety się takich boją.

Gość gość
Cynik stary i głupi :D :p Więcej kwiatków nie miałeś? :D

Gość gość
A ja wiem o co może chodzić ;) Tą złą opinię wystawiłeś sobie sam: cynik wieczorową porą 2014.11.12 Dobry wieczór, odpowiadając na pytania z tego i drugiego tematu o mnie (niedługo mi się w d**** poprzewraca oczko.gif ) Nie można nauczyć kogoś kochać w jeden dzień. A tyle miałem. Cały tamten temat nie miał z miłością nic wspólnego. To była forma, która się spodobała wielu kobietom jak widzę, ale tylko to, piękne opakowanie. Dalszej części opowiadania nie poprowadzę, bo nie jest moje. To był temat Ka my, nie będę go kradł, to byłoby nie fair. Jeśli mam z kimś kontynuować w innym kontekście to po pierwsze ta osoba musi znać "zasady gry" i mnie przekonać, że wie co się dzieje. Dlatego nie zakoch*jcie się we mnie, ani nie róbcie ze mnie króla. Są dwa rodzaje magików, ci którzy przed pokazem mówią "jestem profesjonalnym oszustem i zaraz was oszukam", a potem wychodzą na scenę i robią dokładnie to, zapierając dech w piersiach widzów. I tych, którzy mówią "zaraz zobaczycie prawdziwą magię". Ci naciągają naiwnych kłamiąc w żywe oczy obiecując przepowiedzenie przyszłości, albo kontakt ze zmarłą babcią. Ja należę do tego pierwszego gatunku. Czy jest tu taka, która wie że magia jest bajką, ale mimo tego chce poczuć jak więdną jej nogi, serce przyspiesza, a twarz pokrywa się rumieńcem? Taka która rozumie zasady i chce się dać oszukać?

Gość gość
Cześć Cyniku, co tam? Zrobiłeś tak jak Ci dziewczyny radziły? Pogadałeś z nią? Co jej powiedziałeś? I co Ci odpowiedziała? Co Ty na to? Co ona na to? Co Ty na to co ona na to? Co ona na to co Ty na to? :classic_cool:

Gość gość
Przestań spamować tematy zwyrodnialcu.

Gość gość
Kto mógł to skopiować i trzymać tyle czasu?:O

Gość gość
Kopiuje i zapisuje zbanowana Iwona :o

Gość gość
Bardziej ciekawe, że ona wyskoczyła od razu jak diabeł z pudełka musiała cały czas czytać forum:O

Gość gość
To pewnie stara użytkowniczka forum i ma tu inny nick. Ale żeby trzymać wklejki na użytkowników?:O

Gość gość
Przecież wystarczy pamiętać tytuł tematu i znaleźć przez wyszukiwarkę, bystrzaki;)