Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katrine D

Czy to ciąża ?

Polecane posty

Witam wszystkich i proszę o poradę. Jestem przed okresem 11 dni ale wyczuwam nabrzmiałe persi od kilku dni, wrażliwe dziąsła oraz większą wydzieline z pochwy. Iść już po test czy czekać do terminu miesiączki ? termin u ginekolog mam w połowie listopada. W pierwszej ciąży jedynym objawem był ból piersi od początku do samego końca a Mój Maluszek skończy w grudniu rok i czy są tu Mamy , które rodziły w krótkim odstępie czasu i dodadzą mi siły że dam rade z dwoma Maluszkami :) jak to będzie wskazywać na ciążę. Pozdrawiam :)

Gość gość
Masz już dziecko i nie wiesz kiedy test się robi? Następna co się czuję w ciąży zaraz po seksie. Gdzie byłaś jak mózg dawali?

Akurat tak się składa że gdy jestem przed okresem nie miewam żadnych bóli ani dolegliwości tak samo jak było przy pierwsze ciąży bez objawów tylko właśnie teraz mój organizm zaczyna dawać jakieś znaki że coś się dzieje i stąd moje zapytanie i spodziewam się że może jakaś Pani miała lub ma podobnie i nie napisałam na tym portalu po to żeby obniżyć swoją samoocenę i nie potrzebuję takich błachych i bezmyślnych komentarzy.

Gość gość
Chcesz robic test jeśli pewnie jeszcze implantacji nie bylo? Jak dlugie masz cykle bo 11 dni do okresu to czesto krotko po dniach plodnych wiec niemozliwe sa jakiekolwiek objawy ciazy.

Gość gość
Komentarze na poziomie pytania. Ty jesteś glupia czy udajesz?