Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt nie chce używanej panny ktora nie jest dziewicą

Polecane posty

Gość gość
Gość 11.20 To powodzenia w szukaniu dziewic Teraz prostytutki zostają bez pracy bo malolaty oddają się za darmo wiec marne szanse na znalezienie dla was dziewic. A pusczalskimi nazywa się kobiety które robią to z każdym innym co weekend a nie kobietę która jest w stałym związku i robi to z jednym partnerem. Ale ja się z imbecylem kłócić nie będę. Każdy ma swoje zdanie

Gość gość
Gość 11.23 A tak różnica ze się nie puszczam z kim popadnie. Mam stałego partnera od 5 lat. On był moim pierwszym i bardzo się ciesze. Nie stać nas na ślub a kochamy się i będziemy się ruch.Hac!

Seks zostal wymyslony po to by wami manipulowac szmaty. Wy nie wiecie co to znaczy gdy cos jest cudowne, jestescie puste jak wiadro. Dzisiaj wiekszosc ludzi nie wie co to milosc

Gość gość
gość dziś A który to wymyślił, że mam myć dziewicą do ślubu? Jakiś *****cz wymyślił, że trzeba trzymać do ślubu i mam go słuchać? Walcie się nawzajem i nie wymagajcie trzymania tylko do ślubu, bo tak, to każdy *****cz może!

Gość gość
gość dziś Tak z jednym partnerem a potem dobijacie do 10 partnerow seksualnych bo przeciez bylam w 10 zwiazkach.Nie wstyd ci nierzadnico co sie puszczaja i nie potrafia zachowac dziewictwa do slubu? Puszczasz sie czyli nie potrafisz zachowac dziewictwo do slubu

Gość gość
gość dziś Jebać dziewictwo do ślubu, tylko słabeusze chcą się puszczać bo jest furtka w postaci ślubu!

Gość gość
gość dziś I tak cie zostawi jak zachorujesz facet jest z toba dla seksu.

Gość gość
Bajki.. żaden z moich znajomych nie chciałby dziewicy, 30+ to nie czas na naukę współżycia, doświadczenie się ceni, w tym temacie też, ale żeby to wiedzieć trzeba czasami wyjść z domu. Im dłużej z czymś zwlekamy... Dziewice czy prawiczki 30+ mają paniczny lęk przed seksem stąd te tematy. Na widok nagiego ciała mdleją.. Naprawdę tak trudno wam zaakceptować to, że są ludzie, którzy naprawdę lubią seks? Nie łączy go z miłością do grobowej deski? Wy go nie lubicie, wasza sprawa. Większość osób będąc w związku uprawia seks.. orgazm to przyjemność nie kara.

Gość gość
Jak jestem w zwiazku to sie puszczam hahaha

jestescie armia szmat rozplodowych, jak facet penetruje laseczke to naturalnym jest to, ze babeczka moze zajsc w ciaze, a nie antykoncepcje bo uhh uhh uhh takie nudne zycie mam ze musze sie rznac z moim facetem, wykorzystuje okazje ze sie nawzajem lubimy i uhh uhhh uuhhh oohhhh jestes taki cudowny ohhh, juz nie jedna tak mi bredzila w internecie, szmaty :D🖐️

no jestes w zwiazku, jestes z kims zwiazana do kogos przywiazana, czyli to tak jakbys miala cegle przywiazana do nogi, tylko ze ty masz faceta przywiazanego do siebie, hitler takich jak ty odstrzeliwal.

Gość gość
Do 11:28 przecież jesteś pedałem

Gość gość
Gość 11.33 i do was wszystkich wy swietojebliwe prawiczki. Konia walucie to tez jest grzech wiecie? Huj wam w d**e i tak umrzecie jako prawiczki bo was żadna kobieta nie zechce. I mnie frajerze nie osadzaj bo ja swoją wartość znam i odróżniam puszczanie się od uprawiania miłości.

Gość gość
gość dziś Każdy jest dla seksu tępy *****czu, nawet prawiczki mówią o seksie po ślubie, zamiast o uczuciach! Żałośni frajerzy! :D Najlepiej być dziewicą i szczać na was zwyrodniali dewianci!

Gość gość
Normalni ludzie nie uprawiają seks przed slubem i kazdy szanujacy facet czeka z tymi sprawami do slubu. Widac ze zdziro lubisz dawac d**e badboyowi

Gość gość
Normalni ludzie nie uprawiają seks przed slubem i kazdy szanujacy facet czeka z tymi sprawami do slubu. Widac ze zdziro lubisz dawac d**e badboyowi

Gość gość
Doctor evil ty chory poj***e

Gość gość
gość dziś Jeśli jesteś na tyle słaby, że z powodu ślubu się puszczasz, to żaden z Ciebie porządny prawiczek, wilk w owczej skórze, a raczej *****cz w skórze prawiczka, a tacy są najgorsi, bo są największymi dewiantami wymagającymi seksu z powodu ślubu! Jakbyś się szanował, to waliłbyś trzymanie do ślubu, bo to żadna sztuka!

Gość gość
gość dziś [11:39 Puszczasz sie zdziro bo nie jestes dziewica :) seks trzeba uprawiac tylko z jednym partnerem sesksualnym nie z 50cioma bo bylam z kazdym z nich w zwiazku.

Hitler popierał puszczalstwo wśród kobiet ponieważ zależało mu na powiększeniu narodu - pała z historii.

kazdy kto sie szanuje nie uprawia seksu, dzisiaj nie rozmnaza sie czlowiek z milosci, a w ogole to mi sie rzygac przez was chce, zobaczcie w lustze lepiej na swoje waginy, sa rozj3bane i wygladaja jak szambo, a wasz facet jest pozbawiony moralnosci ze j3bie takie tepe raszple fuuuuj

Gość gość
Doctor Evil dziś Oho, to samo można powiedzieć o waszych gnijących fiutach, porządny prawiczek zostaje nim do śmierci! Jepane zwyrodnialce bez błony w dupskach udające prawiczków

moj penis to akurat jest piekny zadbany i pachnacy, gdybym moczyl w takich rozklekotanych p11zdach ktore przeszly blitzkrieg po swoich przeszlych partnerach to by taki nie byl :).

Gość gość
Do 11:48 i taki maliśieńki że 5 letni synek mojej siostry ma większego

Gość gość
Gość 11.43 Tak nie jestem dziewica. Tak puszczam się od 5lat z tym samym partnerem. Był moim pierwszym i będzie ostatnim. Aż tak dużo widzę nie wiesz o moim życiu.

Gość gość
gość dziś Nie masz pewności że bedzie ostatnim partnerem ile juz tak kobiet myślało i sie przejechało?

Gość gość
Doctor Evil dziś Ale błony dziewiczej w duupie to ty nie masz rozjechany odbycie

Gość gość
Gość 11.57 Mam pewność. Mamy dziecko. Kochamy się i takie rzeczy się czuje. Niedługo bierzemy ślub i będziemy cieszyć się sobą aż do starości. Dużo razem przeszliśmy u wiemy ze jesteśmy dla siebie stworzeni.

Gość dr Jekyll Hyde
Skoro dziewictwo jest tak ważne to jak wytłumaczysz, że Polacy szaleją za Ukrainkami, które mają pierwsze dziecko w wieku 18-22, a jak Ukrainka ma 23 to już jest u nich starą panną.