Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet z klasą zainteresuje się blondynka ?

Polecane posty

Gość gość

Czy może jednak to brunetka będzie dla niego atrakcyjna?

Gość gość
brunetki obrastają w widoczne wąsy i zazwyczaj tworzą na tym forum durne prowa.. blondynki zakładające na kafe głupie tematy winny wiedzieć: że gdyby mogły zobaczyć swoją głupotę było by im wstyd :P

Gość gość
Jestem brunetka i nie mam wielkiego owłosienia. Nie mam wąsów(ani meszku), generalnie mam slabe owłosienie. Włosy na głowie mam geste z czego się ciesze i szerokie brwi które reguluje. Poza tym nic.

Gość brunetko ale
pewnie musisz golic cale nogi, strefe pod pepkiem oraz rowek miedzy posladkami, a pachy codziennie

Gość gość
Nie.Na udach nie mam widocznych włosów, pachy co 3 dni są odrosty,pod pepkiem tez nie mam wlosow ;). czytaj wyżej ,napisałam już.

Gość gość
byłem z dwoma brunetkami, tępe dzidy, plotkary, roszczeniowe egoistki, zimne, nie mające uczuć mamałygi. nigdy więcej. :/

Gość gość
Rozszczeniowe podbijam

Gość gość
Gestosc i miejsce owłosienia nie zalezy od koloru włosów a od hormonow poziomu testosteronu ja jestem ciemna blondynka i musze co jakis czas golic miejsce pod pepkiem bo mi tam rosna wlosy.. nie duzo ale dosyc dlugie i mocne

Gość gość
głupie ci/py co wy opisujecie tu? gęstość włosów na waszych ci/pach i wąsy nad wargą i w du/pie. wami nikt się nie zainteresuje bo targujecie się o to, która z was lepsza. wygląda na to, że żadna z was, ci/py otęchłe próżnością :P

Gość gość
Jeżeli ta blondynka jest ładna, zgrabna, z dużym biustem, inteligentna - to jak najbardziej.

Gość gość
Facet z klasą na pewno nie zainteresuje się taką kobietą jak autorka, bez względu na kolor włosów :O trzeba mieć naprawdę nierówno pod sufitem, żeby zakładać takie głupie tematy z tak durnymi pytaniami