Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zmiana na lepsze jest mozliwe

Polecane posty

Gość gość

Witam mam bardzo poważny dylemat Otóż moja dziewczyna (22 lat , ja 19) zachowuje sie bardzo niedojrzale. Bardzo nie podoba mi sie jej zachowanie przy jej znajomych, jest mi wtedy za jej zachowanie po prostu wstyd. Myślałem ze zachowuje sie tak tylko okazjonalnie itp , ale niestety przy pewnych znajomych robi tak ZAWSZE. Gdy jestem z nia sam , lub z jakimis jej spokojniejszymi znajomymi to jest idealna dla mnie. I tu sie pojawia problem , bo mam wrażenie ze na spotkanie ze mną zakłada maskę. Następny dylemat to tatuaże : ma dwa jeden za uchem , a drugi (dowiedziałem sie kilka dni temu to tatuaż z imieniem byłego w okolicach wzgórka łonowego) Rozmawiałem z nia na temat tego za uchem i powiedziała , potem pogadała sobie z koleżanka która ma tatuaże i stwierdziła ze nie usunie tego za uchem , drugi idzie usuwac w tym tygodniu. Podczas proby utemperowania jej zachowan podczas tych spotkan zawsze zbywała mnie tekstem typu :uspokój sie , widziałeś co brałeś I tu pojawia sie pytanie, czy sa szanse ze ona wydorośleje? Pojawia sie mi problem moralny , bo nie chciałbym jej zmieniać ale nie odpowiada mi jej zachowanie, czy zmiana na lepsze jest możliwa? Dodam ze ja dla niej zmieniłem sie juz w znaczący sposob , ona zdaje sie tego nawet nie zauważać :( Pomocy , poradzcie coś jesli dalej tak bedzie to chyba bede musial sie rozstac a nie chce tego bardzo

Gość gość
Witam mam bardzo poważny dylemat Otóż moja dziewczyna (22 lat , ja 19) zachowuje sie bardzo niedojrzale. Bardzo nie podoba mi sie jej zachowanie przy jej znajomych, jest mi wtedy za jej zachowanie po prostu wstyd. Myślałem ze zachowuje sie tak tylko okazjonalnie itp , ale niestety przy pewnych znajomych robi tak ZAWSZE. Gdy jestem z nia sam , lub z jakimis jej spokojniejszymi znajomymi to jest idealna dla mnie. I tu sie pojawia problem , bo mam wrażenie ze na spotkanie ze mną zakłada maskę. Następny dylemat to tatuaże : ma dwa jeden za uchem , a drugi (dowiedziałem sie kilka dni temu to tatuaż z imieniem byłego w okolicach wzgórka łonowego) Rozmawiałem z nia na temat tego za uchem i powiedziała ze sie jej nie podoba i go usunie , potem pogadała sobie z koleżanka która ma tatuaże i stwierdziła ze nie usunie tego za uchem bo chce ja zmienic, drugi idzie usuwac w tym tygodniu. Zawsze gdy ja o cos poprzosze robi mi na przekóri mowi ze nikt nie bedzie jej rozkazywał Podczas proby utemperowania jej zachowan podczas tych spotkan zawsze zbywała mnie tekstem typu :uspokój sie , widziałeś co brałeś I tu pojawia sie pytanie, czy sa szanse ze ona wydorośleje? Pojawia sie mi problem moralny , bo nie chciałbym jej zmieniać ale nie odpowiada mi jej zachowanie, czy zmiana na lepsze jest możliwa? Dodam ze ja dla niej zmieniłem sie juz w znaczący sposob , ona zdaje sie tego nawet nie zauważać :( Pomocy , poradzcie coś jesli dalej tak bedzie to chyba bede musial sie rozstac a nie chce tego bardzo

Gość gość
Wydziarane dziewczyny nie są dobre do związku, na jeden raz owszem ale na więcej nie. A tatuaż z imieniem byłego to już niezła patologia. Teksty w stylu: wiedziałeś co brałeś sugerują że ona nie ma zamiaru się zmienić. Znajdź sobie inną, normalną z tej już nic nie będzie.