Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wciąż i wciąz kusi mnie lecz ja nie poddam się.

Polecane posty

Gość gość
zwykle to kobiety są skłonne do radykalnego oceniania i przypinania łatek,od dawna zadaję się z jednym facetem

Gość gość
Czuć niesmak to powinnaś tylko z tego powodu, że facet był nieszczery i bez zasad moralnych. Brzmi to tak, jakby próbował Cię uwieść ktoś zajęty, a teraz to z Ciebie robił szmatę. Tak to nie działa. To nie zauroczona osoba jest szmatą, tylko strona oszukująca i zwodząca. Dziwka to natomiast zawód, zarabianie na seksie.

Gość gość
Nauczcie się w końcu pewnych podstawowych pojęć i nie dawajcie sobą pomiatać żadnym tego typu zaburzeńcom. Od szmat wyzywa tylko skończony szmaciarz, a wystosowanie takiego określenia w kierunku osoby zauroczonej czy zakochanej jest przejawem olbrzymiego grubiaństwa, chamstwa i braku jakiejkolwiek kultury osobistej. Klapki z oczu i do przodu.

Gość gośćsylwia
19.13.ma rację.

Gość gość
Takie ploty będą smakować tylko takim samym zaburzeńcom, więc niczego nie tracicie. Opinia ludzi takiego pokroju nie powinna was obchodzić w najmniejszym stopniu. Siła i zasięg plotki dotyczy takich tym bardziej, to do nich obniżone jest zaufanie społeczne.

Gość gość
Osoba z racjonalnym podejściem, niegłupia spodziewa się po sobie większej "mądrości" czy przezorności.. Myśli, że sytuacje typowe dla nastolatek (np. bzdetne, bezprzyszłościowe zauroczenia) jej nie dotyczą. Tu chyba jest pogrzebany mój wstyd. Jak mogłam do tego dopuścić. Wyratowałam się (jeszcze nie na 100%) ale nie bez cierpienia.

Gość gość
Bezprzyszłościowe zauroczenie to żaden wstyd. Myślisz, że Tobie jednej się to przytrafiło? Wstyd to kraść, zdradzać, oszukiwać.

Gość gość
Dziękuję za rozmowę i słowa otuchy :) To pocieszające i oczyszczające jednocześnie. Ślę pozdrowienia.

Gość gośćsylwia
19.33.powiem ci ze czasem nawet pomiedzy ludzi nie musi byc nic szczegolnego poza np.pomocą wsparciem i ogromną wdziecznoscią za okazane serce drugiej osobie zachowujac przy tym konwenanse i formy zwrotu pan\pani a ludzie i tak zrobia z ciebie k***e szmate i dziwke .Wiem cos i tym.

Gość gość
Spotkała Cię duża niesprawiedliwość, ale to tylko tymczasowe, minie.

Gość gość
Nie ma normalnych ludzi!!!

Gość gość
goscsylwia, ci tak szkalujący Ciebie to jakaś patologia i niziny społeczne.

Gość gośćsylwia
A czemu zaraz bezprzyszłosciowe?JEST jeszcze cos takiego jak śluby. .i wspolne zycie do grobiwej deski.

Gość gość
Chwila, moment. Zapędziłaś się, gośćsylwia. Nie ma sensu dziewczyny zachęcać do myśli o ślubie z kimś, kto nie ma zasad moralnych. Zemściłoby się to na niej tylko. Małżeństwa są dla dojrzałych.

Gość gośćsylwia
19.55no niekoniecznie wszyscy z nizin spolecznych choc i tych z nizin nie brakuje .Dzieki za dobre słowo

Gość gość
Gośćsylwia, to nie wykształcenie, zawód i status materialny określają poziom człowieka.

Gość gość
Autorko, zdradzisz nam więcej szczegółów? Na czym go przyłapałaś?

Gość gość
Szkoda się produkować.. Nie widział niczego złego w oszustwach, kłamstwach czy zdradach, potrafił wszystko tak pokoloryzować żeby wręcz ukazać piękno i potrzebę takich niecnych poczynań. Mistrz manipulacji (przy swoim uroku i inteligencji). Zdemaskowanie potraktował jako niesprawiedliwe obrażanie jego osoby.