Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Szczam na twojego biednego mercedesa, takich mercedesow jak twoj to widze w kolko i rzygac sie chce tym syfem, twoj tatus nawet aston martina ci nie moze kupuc bo za biedny hahah. Jaki ojciec taki syn

Wow jazda mercedesem qygryw zycia bo tatus kupil buahahah tepy idiota, jakos wole chodzic pieszo niz jezdzic takim gvwnem jak twoj.

Ty se jezdzisz mercedesed od tatusia wg cuebie super fura a ja mam umiejetnosci grania na perkusji ktore kiedys mi dadza sto takich mercedesow, a od chodzenia pieszo prostuje sobie plecy wdycham tlen i sie ruszam :). Wiec wiesz twojego merca nawet za darmo bym nie bral

Gość gość
Michałku dalej dooopy nie znalazleś niedziewicy że musisz wyzywać ?

Gość gość
a ty biedny autorze gdzie masz mózg i jaja?

Gość gość Waldek
Ta pierdoła z Anglii drugi taki. Trafił swój na swego. Jeszcze se romans strzelcie. Nieważna płeć, liczy się uczucie ☺☺☺

Gość gość
Brakuje jeszcze Pravika do trójkącika. Pasujecie do siebie wszyscy, kafe superstars normalnie

Gość Michał121212
Posmiejemy sie stare puszczalskie raszeple, gdy po raz kolejny, ktoras z was zalozy teat, ze facecic traktuja ja tylko wor na sperme! Bo wy puszczalskie nie dziewice do niczego innego sie nie nadajecie!

Gość gość
Czyżby kolejny pedofil nam się objawił? Policja powinna się tym zająć i sprawdzić kolejnego. Lepiej na zimne dmuchać, zanim skrzywdzi jakąś niewinną małą dziewczynkę

Gość gość
Michał121212 dziś Hipokryta! Sam chcesz pozbawić dziewicę dziewictwa i traktować jak masturbator! Dlatego od was uciekamy i brzydzimy się zboczonych dewiantów, bo czy prawiczek, czy nie, każdy chce seksu!