Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

.Szybka pożyczka dla Ciebie i Twojej rodziny

Polecane posty

Gość gość

SZYBKA DECYZJA KREDYTOWA. Pożyczki na dowolny cel, na spłatę innych zobowiązań itp. WYSOKA PRZYZNAWALNOŚĆ - bez ograniczeń wiekowych, bez sprawdzania w BIK. http://www.credit24h.pl ZAPRASZAMY.

Gość gość
Prosze podac stawke odsetek i kosty dodatowe.

Gość Charylin
powiem tak . Pożyczka to nie jest od taka sobie błahostka . Ja uważa ze ,zeby wziąć pożyczkę , to trzeba mieć na prawde konkretny powód . Czasami różne sytuacje los nam gotuje . w każdym razie jezeli , juz mam brac pożyczkę , na jakąs konkretną rzecz , a np bank nie chce nam udzielić , mimo ze nie jest to duza kwota , to zawsze mozna skorzystać z pożyczki pozabankowej , tylko trzeba poszukać dobrej firmy > Jak dla mnie bardzo dobrą opcja okazała się pożyczka w lendonie . Tutaj pierwsza pożyczke mozna otrzymac do 2000 zł na okres 30 dni bez odsetek > W moim przypadku było to 500 zł , i dokładnie tyle samo oddałam .

Gość ACupOfTea
Zgadzam sie z Charylin . Pożyczke trzeba brać z głową . I bierze sie taką kwote , która się wie ,ze potem sie ja spłaci . w lendonie jest tera zo tyle fajnie ,ze pierwsza pożyczka jest do 2500 zł na okres 45 dni bez odsetek . więc kwota wzrosła oraz co najważniejsze okres spłaty jes wydłużony tu o 15 dni . jest to bardzo dużo . Ja np jak pożyczyłam 300 zł bo mi po prostu brakło do ogrzewacza wody a pożyczyć już nie miałam skąd , to własnie wzięłam tutaj , więc 300 na 45 dni , koszt dzienny pozyczki wynosi 6 zl z groszami