Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaką lubicie urodę? Kobiety i faceci

Polecane posty

Gość gość
18:25 a ogoliłaś już pipke? naprawdę dziewczyny kobiety golcie pipki bo taki czarna puszcza jest nieestetyczna :o

Gość gość
Depilacja to jedna z podstaw higieny. Więc nie wiem, o czym piszesz. Ale zapewniam, że o moją "pipkę" nie musisz się martwić, bo i tak jej nie zobaczysz. Pozdrawiam ;)

Gość gość
Przeprowadzam sondę związaną z kierunkiem studiów, jaki obrałam. Możecie normalnie odpowiadać na pytania? Szczegóły dotyczące waszych narządów płciowych zostawcie dla siebie, mnie to naprawdę nie interesuje ;)

Gość gość
Nie mam na imię Paulinka, przykro mi. Nie napalaj się, po prostu odpowiedz na zadane przeze mnie pytania.

Gość gość
No wkleiłaś fotki ciała swego nagiego i k i zrobiłaś smaka xD

Gość gość
Nie wklejałam żadnych zdjęć. Pisałam, że to podszyw. Zależy mi jedynie na odpowiedziach dotyczących waszych upodobań.

Gość gość
ja u kobiet lubię swoją urodę: drobna sylwetka, jasne blond, proste długie lub półdługie włosy, lekko oliwkowa skóra, zielone oczy z czarną oprawą. Właśnie to podoba mi sie najbardziej: jasny blond, zieleń oczu i czerwona szminka lub błyszczyk. Szkoda tylko, że ja musze nad takim wyglądem troszkę popracowac, zeby było tak idealnie...szczególnie nad włosami. Mężczyźni: bruneci, szatyni, śniada karnacja, kolor oczu obojetny, średniej budowy sylwetka.