Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia2356

Mój chłopak mnie inaczej traktuje

Polecane posty

Witam. Chciałabym spytać Was o poradę w mojej sytuacji. Proszę mnie nie oceniać. Otóż : jestem z chłopakiem prawie 2 lata. W wieku 14 zostałam zgwałcona. Mój chłopak był kochany, czuły i troskliwy - do pewnego momentu. Zaczęliśmy współżyć dość szybko - nie byłam na to gotowa al nie chciałam go ograniczać w pewien sposób kochałam mu i ufałam . Na jednej imprezie mój kolega podczas tańca pocałował mnie w usta. Gdy mój chłopak się o tym dowiedział był oburzony, że to zdrada, że jestem najgorsza. Zawsze pisał mi długie treny miłosne dotyczące jego uczucia. Nagle zaczęliśmy się ciągle kłócić - zabronił mi wychodzić na imprezy a o spotykaniu z znajomymi ( chłopakami) mogę zapomnieć. Mówię,że chce mi ****ać itd. Dodam , że nie jest to wulgarny człowiek. Podczas dwóch kłótni nazwał mnie " dziwką" i "ku*wą" . Dodam , że nie chodzę na imprezy od roku, nie pisze z żadnymi kolegami ani się z nikim nie spotykam. Dodatkowo nalega bym mu zrobiła loda ( nie rozumie tego, że nie jestem na to gotowa i mnie to obrzydza ) , również tak jest jeśli chodzi o pozycje. Mówi, że mnie kocha bla bla. Nie wiem co o tym sądzić . Jakieś rady ?

Gość gość
Powiem Ci tak: lepiej sie od niego uwolnij, bo gosc juz ma zryta banie. Co bedzie dalej? Tylko gorzej. Sama z resztą podkreśliłas ze BYŁ taki dobry. No wlasnie był. Liczy sie to jaki jest teraz i jaki bedzie w przyszłości. Jak widzisz siebie u jego boku za kilka miesięcy/lat? Ja szczerze mówiąc tego nie widzę. On stanie sie katem, panem ktory postradal zmysly i bedzie myslal ze jestes jego jakby własnością i zrobi co tylko bedzie chcial, a Ty dziewczyno nawet nie bedziesz chciala nic zrobić, bo to wielka miłość i chuj wie co jeszcze. Skoro typ Cie nie szanuje i ogranicza to po co z nim być? Z braku laku? Zadaj sobie 1 z***biscie wazne pytanie no moze 2. Czy jestes z nim szczęśliwa? Oraz czy czujesz sie z nim bezpieczna?

Gość Gosia2356
A to nie jest, że to moja wina , że go zdradziłam ? Dziewczyna chyba nie powinna chodzić na imprezy mając chłopaka?

Gość gość
tren to chyba jest wiersz związany ze śmiercią czy cos dla sprostowania :o ile masz lat? bo piszesz jak 15-16 latka

Gość gość
Z tego co napisałaś to on Cie pocałowal. Po drugie czemu masz nie chodzić na imprezy? Wszystko jest dla ludzi tylko trzeba miec zasady i sie do nich stosować. I po trzecie primo szukasz u siebie winy. Wiesz co Ci powiem? Widać ze kochasz slepo. I nawet jak on Ci przyj***e to nic mu nie zrobisz bo k***a kochasz. To glupie! Dziewczyno masz 18lat i dajesz sie szmacic jakiemuś frajerowi? Gdybym go znal tp bym przyj***l za to jak Cie traktuje. Nienawidze takich k***a burakow co nie szanuja kobiet i mysla ze sa panami jak juz sa z taka. Wiecej sie nie wypowiem bo mnie w******ja takie tematy. A tobie bardzo dobrze radze odejdz póki jeszcze nic Ci nie jest a on jest w miare jeszcze normalny i Cie nie bije. Psychike juz Ci nisczy. Nie ogladaj sie na nic wiej. Powiedz rodzicom co i jak. To żaden wstyd. Wiedza wiecej niz Ty o zyciu i warto ich posluchac czasami. Powodzenia.

Hm. Dałeś mi do myślenia. To nie będzie łatwe. Chciałam poznać opinię kogoś bezstronnego. Dziękuję!

Gość gość
a niby dlaczego masz nie chodzic na imprezy?? ja mam meza a jezdze czasem do kolegow ze studiow i u nich nocuje (nie ma dobrego polaczenia z powrotem na wieczor).kwestia zaufania i najwazniejsze: szacunku. twoj facet cie nie szanuje.zwiazek to nie wiezienie.chcesz isc to idziesz.a jak jemu nie pasuje to nie ma obowiazku byc z toba w zwiazku.

Gość gość
Nie ma sprawy po to jest to forum ;) Życie nie jest łatwe. Dasz rade zobaczysz :-) Troche wiary w siebie ora nieco nadziei i bedzie dobrze :D 21:38 bardzo dobrze napisane :) Miejmy nadzieje, ze autorka weźmie sie w garść i zrobi co trzeba. Ja osobiście trzymam kciuki za szczęście autorki :-) PS: i tak tego typu tematy pewnie będą mnie irytować dalej...

Gość Gosia2356
A nie uważacie, że może pomogłaby jakaś terapia? On powtarza,ze nie chce się rozstać bo mnie kocha i się zmieni. Nie wiem co o tym myśleć

Gość Terapeutka Szokowa
Jedyna terapia, która mu pomoże to terapia szokowa, czyli kopnij go w doopsko a On będzie w szoku!

Gość gość
Dziewczyno... Widzę, ze olalas to co napisałem. Przeczytaj to jeszcze raz ale uważnie! I co wierzysz ze sie zmieni? C***a sie zmieni. No chyba ze na gorsze. Nie p*****l sie z nim i kopnij w d**e. Zasługujesz na kogoś kto naprawdę będzie Cię kochal i szanował. Kogoś dla kogo będziesz wszystkim a nie tylko workiem na sperme. Gnojek z niego i nic wiecej. Ty tego nie widzisz, bo ślepo jesteś zapatrzona w niego... Może jak zacznie Cie tłuc to zrozumiesz i powiesz sobie w duchu: gość z kafe miał rację. Uwierz mi tu nic nie pomoze. Znam takich patusow i nigdy nic nie zmienili na trwałe w sobie. Na chwile owszem po to zeby zamydlic kobiecie oczy i tzw zeby juz d**y nie trula. Myśl mózgiem nie sercem.

Gość gość
Dobrze Ci radzi kolega powyżej. Uciekaj jak najszybciej, bo za kilka lat będziesz płakać.

Rozumiem Wasze rady. Ale on nie pochodzi, z patologicznej rodziny i tym bardziej mi trudno. Pod tym względem, że moja mama go lubi. Nie jest łatwo zapomnieć o pierwszej miłości Tym bardziej, że snułam olbrzymie plany