Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Kafeterianko jednak se odpuszczam ciebie bo to nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość
s********j ty c***o.

Gość gość
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że to wszystko przeczytałam już wczoraj. Myślałam, że masz trochę więcej klasy.

Gość gość
No to hooj mi w dupę, tak?

Gość gość
dobrze ze cie olala ofiaro losu,tylko zycie zmarnowala by sobie z takim chamem i prostakiem :P

chuj ci na k***e ale jak bedziesz miec takie podejscie to nigdy nikogo nie znajdziesz, mogłaś mieć mnie czyli najlepszego dostepnego z kafe, ale sama wybrałaś

Już wole przyjaznić się z 22lata, bo wiem na czym stoje, nie robię sobie nadziei na nic i ona mnie nie olewa i zawsze moge sobie z nią tutaj pogadać a nie żyć pare miesięcy w milczeniu

Gość gość
Bez komentarza. Przestań w końcu spamować. Ja się do ciebie nie odzywam przegrywie.

Gość gość
I jak tak bardzo chcesz wiedzieć to już kogoś poznałam :P

Gość gość22lataprzegrywu
elo rychu. co tam bo ja mam i dzień i humor zj****y. do tego na kacu jem i boję się że przytyj e. nie wiem co czuję i do kogo nie kontroluję swoich uczuć raz myślę o tym 17 latku a chwilę potem myślę jakie to głupie a jednocześnie mam tamtego o którym tyle pisałam z tyłu głowy.

No siema :), to współczuje słabego dnia, chociaż ja dzisiaj też się wkurwiłem w robocie na wózkowego bo chujowo ustawiał palety i dodatkowo robote mi robił bo musiałem wiecej lazić, ale wiem że ten problem z porownaniu z twoimi rozterkami to nic. Też mam takie dni że chce się poprostu najebać, i szczerze zrobił bym to nawet dzisiaj ale nie moge

Gość gość
Większość ludzi ma prawo jazdy. On też ma i nie robi z tego Bóg wie czego :D Jest przystojny, kulturalny i ma wszystko co powinien mieć facet. Już po 1 spotkaniu czułam, że to to. Zajmij się swoją przyjaciółką i przestań spamować.

Gość gość22lataprzegrywu
ten 17 latek nie ma prawa jazdy przecież. haha wiem że to głupie że ktoś taki mi się podoba ale co z tego. a tamten drugi pewnie ma prawko.

22lata z tym prawem jazdy do nie był post do Ciebie :D tylko do tej co twierdzi ze jest tą o której pisze

Gość gość22lataprzegrywu
ooo nie ważne. jestem zmęczona już nie czaję co się dzieje.

ja dzisiaj chyba ide spać o 21 bo ogółem cały dzień nie mam mocy, podejrzewam że najebał bym się jednym piwem :(

Gość gość
se odpuszczam,bo jestes prawiczek i p***a :]

@do tej mojej dla twojej wiadomosci ja też mam wszystko co facet powinniem mieć i umiem na siebie zarobić. nie wyjaśnie ciebie tutaj here bo mi sie nie chce ale wiec ze u mnie szans juz nie masz @22lata A jeżeli można wiedzieć to najebałaś się znowu samotnie czy z kims?

Gość gość22lataprzegrywu
teraz sama. nie nadaję się do wyjść publicznych na razie.

to lipka straszna tak samemu pić, bo wtedy potęguje się dodatkowo uczucie samotności, mi pomogło wyrzucenie z siebie tego uczucia dlatego ten temat aby całkiem się w niej odkochać, może drastycznie ale mi pomoga

Gość gość
Ty to nazywasz pracą? ;) 18:18 to podszywacz. Uciekam, więcej już tu nie napiszę.

robiąc tylko na weekedny i odczasu do czasu nocki w tygodniu mam ponad 1,5k na rękę teraz, a we wrzesniu miałem 3,6k, a ile ten twój low lvl zyciowy ma?

Gość gość
Rysiu to Przemek fiut? :)

Gość gość
Rysiu dlaczego taki chamski sie zrobiles?