Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Kafeterianko jednak se odpuszczam ciebie bo to nie ma sensu

Polecane posty

Gość gość
Jesli to bylabym ja to bym napisala powod bo nie jestem swinia. Dziwie sie bo byla mila i dobrze wam sie gadali a na koniec wydało sie jaka jest naprawde. Nie jest osoba ktora jest w porzadku. Udawała fajna a okazała sie fałszywa. Nie jest warta twoich lez Rysiu

Gość gość
No tak, wlasciwie Rysiu swiety nie jest, wyzywa kobiety prawde mowiac , moze dlatego spadła z tego rowera ;)

Gość gość
Najlepiej jakbys frustracje zostawil na siłowni ;) bo jak ta dziewczyna zobaczy jak wyzywasz ludzi to naprawde sie nigdy nie odezwie :) dzis ja na poczatku zwyzywales

Nie mówie że jestem świety, ale ja się nie bawie w grzeczności bo tu nie ma miejsca na takie coś, chciałem dotrzęć do niej przez forum ale bez efektu, nawet jaśnie pani nie wyjaśniła o co chodzi, a może ja się martwiłem czy w ogołe żyje. Mogła napisać "sorki ale nic z tego nie będzie, nie jestem gotowa na związek" albo coś i było by ok i bym tutaj tego teraz nie pisał, a tak znikneła jakby nagle spadła z rowerka albo ją ufo porwała

Gość gość
Ja bym sie przestraszyla i uciekla :( mysle ze ona tez uciekla z tego powodu bo czesto wyzywasz Rysiu ludzi i to ja zrazilo , bala sie ze kiedys tez mozesz ja zwyzywac

Gość gość
No moze UFO kurde Rysiu , ratuj ja

dziś nie wyzywałem wtedy nikomo i nawet nie przeklinałem no może napisałem "k***a" ze dwa razy na 2000 wiadomosci, ale to pasowalo do kontekstu wiadomosci stad było te przeklenstwo

Gość gość
a ufoludki wylądowały i nadziwić sie nie mogą

Gość gość
Ale moze widziala jak do innych brzydko sie odzywasz a dzuewczyny tego nie lubia a moze ona byla jakas stara i nie chciala by sie wydało i uciekla

Gość Nowa 007
(nie w temacie) Idzie tu cytować czyjeś wypowiedzi, czy wszystko lecie jedno pod drugim kto co napisze?

nie wyzywałem wtedy nikogo, nawet wtedy konta tu nie miałem i pisałem z gościa, nic złego nie zrobiłem i uciekła

Gość gość
oj biedaczysko roztargniony Mis

Gość gość
"Nawet avatara dla niej ustawiłem" ojej, masz 5 lat? :D

wyszukaj sobie tego obrazka w google i dowiedz sie co to za bajka, wyciełem tylko smutny fragment z jednego filmiku

Gość gość
A mi podoba sie awatar Rysia :)

Dziękuje znajomo z tematu o prawie za pocieszenie i tej drugiej osobie :) widzicie chyba nie jestem taki zły jak mnie uwazaja