Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada 52 latce chodzic

Polecane posty

Gość gość

W srebrnych trampkach na codzień lub w kolorowych adidasach nike czy innych?

Gość gość
A czemu mialoby nie wypadac? Wszystko zalezy do czego to ubierzesz

Gość gość
Wypada :-) wszystko z umiarem dla ludzi

Gość gość
A co Ty masz autorko z tymi babami taki problem?

Gość gość
gość dziś Ubrać to można się. Coś się zakłada. Wysławiaj się po polsku, bo to jeden z popularniejszych, ale bardziej rażących błędów. Autorko, to chodzi Ci o Adidasy czy o buty sportowe Nike? Bo to 2 różne firmy są. Nie ma czegoś takiego jak adidasy Nike, bo nie ma takiego typu buta jak adidasy. Są kalosze, trampki, japonki, ale nie ma adidasów. To tak jakby napisać pampersy Dada. Co do pytania to zależy od stylizacji. Ciężko sobie wyobrazić takie buty zestawione z garsonką czy ołówkową spódnicą. Moja mama jest w podobnym wieku i czasem pomyka w sportowych butach (ale nie jakoś bardzo jaskrawych i rzucających się w oczy tylko stonowane barwy), bo są bardzo wygodne na dłuższe chodzenie. Jednak muszą pasować do reszty stroju.

Gość gość
Chryste, co za idiotyczne pytanie! Mam prawie 50 lat i "pomykam" w czym mi wygodnie :) Swoja droga tylko w Polsce mozna sie w tym wieku stari czuc :O Specyficzny kraj dla kobiet :O :(

Gość gość
Każdy ma swój gust. Osobiście mi się nie podoba jak takie panie zakładają różowe nike ale to nie moje nogi...

Gość gość
Po 50tce to juz tylko czółenka, obcas słupek 2 cm :D a tak serio, adidasy moim zdaniem ok o ile nie sa w jakims oczoj/e/b/n/y/m kolorze nie pasujacym do niczego. Znam babke po 50tce chodzaca latem w krotkich spodenkach i pomimo tego ze ma zgrabne opalone nogi to jak dla mnie jest to przegiecie