Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Audrey777

dfcdsfdfsvfds

Polecane posty

Gość gość
a z jakiego powodu ty z nim jesteś? pewnie jedynie dla seksu. jeśli chcesz mieć zdrowy układ, to zmień faceta na zdrowego bo z tym nie możesz liczyć na nic.

Gość gość
facet ktory ci mowi wprost, ze masz schudnac i wtedy bedziesz dla niego wystarczajaco dobra, by z toba byl? nadajesz sie do psychologa, ze w ogole jestes w takiej relacji...

Gość gość
on jest uszkodzony i nie chodzi o depresję. radzę ci go olać, bo za chwilę sama będziesz potrzebować pomocy psychiatry.

Gość gość
Pewnie go matka nie kochała i teraz sam nie umie stworzyć związku. Nie będziesz z nim szczęśliwa, ale co kto lubi.

Gość gość
szkoda zycia.pierwsze slysze zeby ktos sie oswiadczal jak laska zgubi kg.a jak potem utyjesz to sie rozwiedzie??wez przestan.to dzieciak.on ci szczescia nie da.za to wiele lez.nie tak powinien wygladac zwiazek.

Gość gość
w życiu nie słyszałam głupszego tekstu "jak schudniesz to się oświadczę" - jak dla mnie to by było ostatnie zdanie jakie by do mnie facet powiedział. Do dalszych rozmów już by nie miał okazji. Ogarnij się dziewczyno bo to jakaś żenada jest.

Gość gość
Daj sobie z nim spokój, bo za chwilę Ty sama wpadniesz w depresję. Dalszy komentarz jest chyba zbędny. Chyba trudna droga przed Tobą, ale chyba najlepsza dla Ciebie. Powodzenia:)))

Gość gość
No coz,kochasz go takim jaki jest.To twoj wybor,ale zastanow co cie z nim czeka...zycie z kims takim nie konczy sie dobrze...

Gość gość
Oddawaj mu swoją wypłatę.