Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamykam drzwi dla nas

Polecane posty

Gość gość

Odchodzę bezpowrotnie. Już mnie nigdy nie zobaczysz ani nie usłyszysz. To jest moj ostatni temat na tym durnym forum. Niebawem usunę swoje konto tam gdzie Cię znalazłem. Zablokuję wszelką formę kontaktu. Prawdopodobieństo, że wpadniemy na siebie przypadkiem jest znikome. To definitywny koniec. Żegnaj Jednak w moim sercu zostaniesz jako najważniesza kobieta.

Gość gość
Dlaczego to robisz skoro Ty dlanie też Jesteś Naj"Wazniejszy

Gość gość
To jeden z tych, co są w związku z tabunem gości, którym na zmianę otwierają i zamykają drzwi. Wielopokoleniowy toksyk, jeden wielki żart.

Gość gość
tak to lawtiejsze od odswiadczyn,ucieczka nie wymaga odwagi, dojrzalej decyzji, konsekwencji zamknij i wyrzuc klucz

Gość gość
Nie pisz tak o nim.!

Gość gość
obrończyni Pani adwokat Diabła sie odezwała ok bajajcie dalej

Gość gość
Czas to skończyć. Nie jestem tchórzem.

Gość gość
nie jest tchórzem, tylko ma żonę, jak cała reszta panów tutaj. pozwólcie mu godnie odejść.

Gość gość
ona też pewnie będzie cię miło wspominać i rozumie, że masz żonę. bądź takim tchórzem wobec kobiet spoza swojego małżeństwa całe życie. tak będzie lepiej dla wszystkich.

Gość gość
Byle to była nieodwołalna decyzja a nie tylko na razie.Sama często odchodziłam a później wracałam.Może facet akurat ma jaja i nie wróci,ale kafe to narkotyk.Gdyby miał jaja to nie pisałby tego na forum skoro ma inne formy kontaktu.No chyba że nie pisze o kafe tylko o jakichś komunikatorach.A może to kolejna jego gierka na uczuciach kobiety która mu przyprawiła rogi?Jeśli tak to ona na pewno ma to w duupie .Ja bym bynajmniej miała.Zostawia sobie furtkę:Najważniejsza kobieta... ha ha ha! Znamy was faceci:D A ty autorze zachowujesz się jak małolat.Prawdziwy facet godny kobiecej uwagi tak nie postępuje.

Gość gość
Godnie? Na forum? Rozgłaszając wszystkim?Kpisz! Człowiek z godnością nie pisze tylko robi!

Gość gość
zamij się panią burek, także twoja korektorka a równiez twoja tłumaczka. i S*******amento

Gość gość
oj, no. wiadomo. tak go pocieszam, żeby mu było łatwiej odejść. dochodzi 22:00, żonka będzie chciała się poprzytulać.

Gość gość
pocieszasz?:D:D widocznie ma żonkę w duupie:D

Gość gość
bez różnicy, brakuje mu miłości przede wszystkim do samego siebie. nie można kochać żony ani innej kobiety, jeśli nie kocha się samego siebie. smutne, ale prawdziwe.

Gość gość
ta,niektórzy nie rozumieją słowa miłość i wydaje im się że kochają podczas gdy jest to tylko pewne zadużenie się w osobowości .Miłośc to postawienie siebie na ostatnim miejscu nie tylko na drugim.

Gość gość
nie można stawiać siebie na ostatnim miejscu. w praktyce rozchodzi się o równorzędność i symetrię, nie o bycie popychadłem-sługusem.

Gość gość
chodziło mi że osoba kochana ma być na pierwszym miejscu:) Może troche przesadziłem z tym ostatnim:D

Gość gość
niemniej w*********j

Gość gość
nie zamykaj kocham cie rozumiesz to??

Gość gość
po co zamykasz nam droge moze nasze przeznaczenie jest takie ze musimy mu pomóc a nie przypadkiem sie spotkac

Gość gość
Masz rację chłopie, zakończ ten epizod w swoim życiu, ona i tak od męża nię odejdzie.

Gość gość
Nie może odejść od męża, którego nie ma.

Gość gość
autor tego topiku to zwykly tchorz jak S :O