Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oceniacie tego typa wasze pierwsze

Polecane posty

Gość gość
postać z kreskówki jakiś zwierzak

Gość gość
Pierwsze skojarzenia? Skromny, spokojny, inteligentny, uczciwy, w porządku charakter, godny zaufania. Nawet zadbany, niezapuszczony, potrafi się ubrać. A czemu pytasz? To Twój kolega pewnie?

Gość gość
Ładnie tak wrzucać czyjeś zdjęcie, by inni pisali takie denne komentarze?? Dajecie się zwieść takim pseudo-kumplom, którzy wstawiają cudze zdjęcie by się dowartościować Waszymi wpisami źle o was świadczącymi. Nie umiecie pisać normalnych rzeczy tylko takie durne? To tylko o Was świadczy. x Poziom ZEROWY reprezentujecie, a może niedługo i ktoś Wam życzliwy wrzuci wasze foto na forum... to dopiero będziecie się cieszyć :D

Ot, pierwsze skojarzenie. Nie wiem, o co się burzysz. Ktoś tu nie może spać, ale nie ma się ochoty powysilać. Więc piszemy bzdury. Tak samo, jak pierwsze skojarzenie, kiedy widzę pociągającą mnie dziewczynę, jest zwykłe "ale bym wylizał", ale bym nie wylizał, bo jestem np. wierny. Moje pierwsze skojarzenie w wypadku jegomościa to "ale muł", co wcale nie ujmuje człowiekowi człowieczeństwa. Reasumując, nie wydaje mi się, żeby opinie na kafe były w jakikolwiek sposób wiążące, więc wyluzuj. A jak nie, to wsadź sobie głowę w d u p ę i na to nadepnij. Na niewiele się zda, ale jak zrobisz przy tym selfie i wkleisz na kafe, napiszę Ci specjalnie ładny komentarz.

czy ja nie rozumiem Swiata?! jezeli jest tutaj poziom zerowy to co tutaj robicie? widocznie odpowiada wam ten poziom!!:D

Gość gość
Fatum - a ja się nie zgodzę z Tobą. Każdy ma prawo wstawiać SWOJE zdjęcie i wtedy niech ludzie piszą co chcą, mogą nawet pluć, skoro komentarze dla tej osoby są "niewiążące" (ale raczej nie po to się wstawia, jeśli opinie są traktowane obojętnie). Jednak wstawianie czyjegoś zdjęcia żeby się ludzie nabijali to chamstwo. Koniec i Kropka. Wklej najpierw swoje skoroś taki kozak i luzak.

Gość gość
Martha, a Ty jaki poziom reprezentujesz?

Gość gość
Broken, czemu beka? Nie poznaje Cię. Co w tym śmiesznego, że ktoś napisał o nim coś normalnego?

gościu, nie będę Chrystusem internetu, a kafe to już w ogóle. O postawach moralnych w internecie dyskutuj sobie na racjonalista.pl, ale jak ludzie mają gdzieś burdel, to im nie rób na siłę teatrum mundi, przychodząc przyodzianym w pomarańczową pelerynę Lagerfelda, bo to gorzej jeszcze jak brak foto. Każdy ma prawo nie wstawić swojego zdjęcia, a jak ktoś wstawia zdjęcia nie swoje, to właściciel zdjęć może tego kogoś pozwać. Jak Cię trapi sprawiedliwość, to odpal fejsa, znajdź właściciela facjaty, zrób donos i połóż się spać z poczuciem spełnionej misji. Dzięki takim, jak Ty, świat, a zwłaszcza kafe, stanie się lepszym miejscem.