Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przesadzilam dzis z jedzeniem. Ocencie prosze

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie okropnie bo pozwolilam sobie na za duzo. Co myslicie ? Sniadanie/lunch Brazowa pelnoziarnista bulka z trzema pastrami kaszanki i jajkiem sadzonym ( robione na oliwie z oliwek) + pomidorki koktailowe 4. Obiad Piers kurczaka z piekarnika. Przekaski Winogrona dosc sporo, 2 mandarynki i 3 cieniutkie ciasteczka (niby dietetyczne) 2kawy i okolo 1l wody tylko niestety. Prosze o opinie. Czy bylo bardzo zle ?

Gość gość
Chyba na mózg c***adło to odchudzanie czy co tam innego. To jest zwykła głodówka. To jest moje zdanie i pewnie się z nim nie zrodzisz, ale trudno.

Gość gość
Wiec myslisz ze zjadlam za moalo ? Zobacz Jakie obfite sniadanie mialam i przekaski do tego. Ja sie zadreczam caly dzien ze za duzo. Naprawde myslisz ze za malo zjadlam ?

Gość gość
A żeby nie przesadzić z jedzeniem, to pewnie plasterek chudej szynki i dwa litry wody. Lecz się kobieto...na mózg raczej. Powodzenia.

Gość gość
Wlasnie nie ja jem tylko to co dzisiaj batoniki, kaszanki to dla mnie przesada. Chcialam poznac wasze opine. Codzienne jedzenie wyglada miej wiecej tak : Sniadanie 2jajka sadzone z lososiem wedzonym bez pieczywa. Lunch Np musley z mlekiem Obiad Ryz z kurczakiem + warzywa Przekaski Jablka czasem 3 To chyba ok co ?

Gość gość
Wiec mam 3 posilki glowne + przekaski (owoce) Czy ktos jeszcze oceni Moj dzisiejszy jadlospis i sie wypowie ?

Gość gość
Prosze o opinie kogos kto sie na tym zna. Czy za duzo zjadlam ?

Gość gość
Sniadanie zjadlas solidne, choc umiarkowanie rozsadne. Piers jako obiad???! Nic wiecej? Jedzenie na kolacje owocow to zly pomysl. Zla kolejnosc jedzenia, niezbyt dobre zestawienia. Jesz malo, ale zle, od tego tez sie tyje. Moglabys jesc wiecej i lepiej.

Gość meli102
Ja odchudzam się już 4 miesiąc wraz z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl Zapytacie czemu suplement a powiem Wam,że dlatego bo mój apetyt był wielki ja ciągle bym coś podjadała a wiecie nie wolno dlatego suplement zahamował moje łaknienie i teraz jest mi o wiele łatwiej... A ja jadam tak: Śniadanie: bułka ok! chociaż ja wolę ciemne pieczywo (chlebek) do tego nie kaszanka lepiej jajka plus warzywa ok;) ja na chleb zawsze daję serek almette plus kiełki rzodkiewki! II śniadanie: jakieś 3 owoce sezonowe i winogrona bym odradzała lepiej jabłko,kiwi,mandarynki;) Obiad: pierś ok z piekarnia super ale do tego kasza 2 łyżki i duża ilość sałatki z warzyw! Podwieczorek: jogurt naturalny i owoc Kolacja 1/2 obiadu lub sałatka jakaś i tak jedź wtedy będzie chudła bo jak za mało jadasz to też nie dobrze