Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy damy przeklinaja?

Polecane posty

Gość gość

Znalem kiedys elegancka kobiete, zadbana, inteligentna, bardzo kobieca, sprawiala wrażenie delikatnej, subtelnej, do czasu.. pewnego dnia powiedziała na głos 'ku/rwa', niedługo po tym o innej babce 'suka'. I się zastanawiam czy to sie wzajemnie nie wyklucza?

Gość gość
Ja przeklinania nie znoszę a musiałam zyc w srodowisku gdzie tak mowi matka do corki albo na odwrot.U mnie w domu rodzinnym nigdy sie nie przeklinało.Dama nie powinna ...mnie osibiscie chyba raz tylko nerwy pusciły ale to oni mnie tego nauczyli i to forum.s

Gość gość
Przeklina ten, kto ma mały zasób słów, i inaczej nie umie wyrazić swoich emocji. Fakt faktem, że pewnych kobiet nie da się inaczej określić jak suka. Ta pani musiała być wzburzona do entej.

Gość gość
Ja byłam wychowana w domu,gdzie słowo "cholera" to już szczyt przegięcia,przy mamie tak do dziś nie powiem.A poznałam faceta,pod tym względem gbura,5 lat z nim i jadę równo po bandzie.To prawda,że z jakim przestajesz takim się stajesz.

Gość gość
Przeklina ten, kto ma mały zasób słów, i inaczej nie umie wyrazić swoich emocji x Brednie, przeklinanie pozwala się wyzbyć negatywnych emocji i wcale nie świadczy o jakimś intelektualnym ograniczeniu... oczywiście mowa o przeklinaniu w bardzo stresowych sytuacjach, a nie używanie np. k***y jako przecinka w zdaniu.

Gość gość
jak ktoś kogoś wyzywa od suk i kurw to skąd zdziwienie że oddała?Jak Kuba bogu tak Bóg kubie i nie ważne ze dama,wszystko ma swoje granice cierpliwości.s

Gość gość
czy damie można bezkarnie nasikać na głowę? a ona się uśmiechnie ?

Gość gość
no i coś jeszcze ,jak ktoś jest damulką to nie podoba mi się to,wsadzmy damulkę do środowiska trudnego i wymagającego bycia twardym ,co z damulką? przeżyje załamanie?chodzi o klasę ,możesz mieć łachy na sobie ale wiesz jak się odnaleźć jak dogadać ,jak zareagować, o to chodzi ,a nie o bycie wydelikatnioną damulką

Gość gość
W trudnym srodowisku to kazdy normalny czlowiek przezyje zalamanie.

Gość gośćkjgggvvfgg
Dokladnie,to zalezy w jakim otoczeniu i wsrod jakich ludzi kobieta sie obraca,czasem zeby sie nie zalamac i dac sobie rade trzeba stac sie momentami chamska i wulgarna,inteligencja nie ma z tym nic wspolnego,inteligentna kobieta bedzie umiała sie zachowac odpowiednio w zaleznosci od srodowiska w ktorym sie znajduje np chamka przy chamach,kobieta na poziomie przy ludziach kulturalnych,to jest przejaw inteligencji

Gość gość
Dzisiejszy swiat drapiezny nie sprxyja damom i damulkom,trzeba byc twardym,czasem agresywnym i wrednym zeby inni nas nie zniszczyli,eteryczne damulki koncza w psychiatrykach

Gość gość
roba to wylacznie kobiety wulgarne, innym nie pasuje, nie maja potrzeby

Gość gośćsylwia
15.55..i 15.58.mają rację.Wiem to po sobie mimi ze za dame sie nie uwazam..ale czasem do chamow trzeba przemiwić w ich jezyku zeby w ogole cos do nich dotarło.

Gość opheliaophelia
Ja nie przeklinam K*WA!,bo to nieładnie.

Gość gośćsylwia
Niedawno od pewnej pani menager usłyszałam ze mam sie nauczyc pyskować i przeklinać po co ja sie pytam po co?jesli ktos mnie atakuje to swiadczy to o tej osobie nie o mnie nie mam zamiaru zmieniać sie w wredną chamke tylko dlatego zeby wpasowac sie do reszty,to nie lezy w mojej naturze.Natomiast jesli podła kochanka stale jest w kontakcie z moim mezem przez tel i normalnie jestem codziennie swiadkiem jak bruzdzą przeciwko mnie to az mnie korci zeby ja zwyzywać od suk i tym podobnych .

Gość gośćsylwia
Niedawno od pewnej pani menager usłyszałam ze mam sie nauczyc pyskować i przeklinać po co ja sie pytam po co?jesli ktos mnie atakuje to swiadczy to o tej osobie nie o mnie nie mam zamiaru zmieniać sie w wredną chamkę tylko dlatego żeby wpasować sie do reszty,to nie leży w mojej naturze.Natomiast jesli podła kochanka stale jest w kontakcie z moim meżem przez tel i normalnie jestem codziennie świadkiem jak bruzdżą przeciwko mnie to az mnie korci zeby ja zwyzywać od suk i tym podobnych .

Gość gośćsylwia
17.12 wiem kuwa to wrecz obrzydliwe!Moja tesciowa i szwagierka to co drugie słowo wypowiadają własnie k*****.i to niezaleznue od tematu one to słowo stosują jak przecinek w zdaniu ..kuzynki meza jeszcze gorzej.

Gość gośćsylwia
17.12 wiem k***a to wrecz obrzydliwe!Moja tesciowa i szwagierka to co drugie słowo wypowiadają właśnie k*****.i to niezależnie od tematu one to słowo stosują jak przecinek w zdaniu ..kuzynki meża jeszcze gorzej.

Gość gość
Nie uwazam sie za dame i mam w d***e za kogo inni mnie biorą,jestem inteligentna i to ze przeklinam nie swiadczy o mnie jako o idiotce,jak ktos jest nie fair w stosunku do mnie nie zamierzam byc kulturalna

Gość gośćkjgfduurd
Znam takich co nie przeklinaja a szuje z nich takie jak mało kto

Gość gość
tym ktore przeklinaja brakuje kultury osobistej, jak widac mozna sie uwazac za superinteligentna, ale brak tzw klasy wyjdzie, predzej czy pozniej, w rozmowie

Gość gośćsylwia
Ale przeklinanie i wulgaryzmy są obrzydliwe. I swiadczą o człowieku Ja np.nienawidzę jak ktos sie zwraca do mnie w formie wulgaryzmiw albo przeklinania bo to brak szacunku do mijej osoby.Słownictwo ridem z knajpy burdelu albo rynsztoku

Gość gość
to ja pisałam o damulkach i sprostuję,bycie twardym i radzenie sobie w każdym środowisku to naprawdę nie kwestia tego czy przeklinacie :-) każda glisssta nawet miękka potrafi powiedzieć k***a ,to nie o to chodzi,czasem trzeba być ostrym ciętym ale nie trzeba kląć jak szewc :-) nie jako sposób bycia

Gość gość
dam wam przykład ,nerwus drze ryjka klnie nikt go nie słucha ani nie szanuje,stanowczy powie coś półgłosem i zapada cisza ,chodzi o to jak ogólnie jesteś postrzegany co sobą reprezentujesz