Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy damy przeklinaja?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Znalem kiedys elegancka kobiete, zadbana, inteligentna, bardzo kobieca, sprawiala wra偶enie delikatnej, subtelnej, do czasu.. pewnego dnia powiedzia艂a na g艂os 'ku/rwa', nied艂ugo po tym o innej babce 'suka'. I si臋 zastanawiam czy to sie wzajemnie nie wyklucza?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja przeklinania nie znosz臋 a musia艂am zyc w srodowisku gdzie tak mowi matka do corki albo na odwrot.U mnie w domu rodzinnym nigdy sie nie przeklina艂o.Dama nie powinna ...mnie osibiscie chyba raz tylko nerwy pusci艂y ale to oni mnie tego nauczyli i to forum.s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeklina ten, kto ma ma艂y zas贸b s艂贸w, i inaczej nie umie wyrazi膰 swoich emocji. Fakt faktem, 偶e pewnych kobiet nie da si臋 inaczej okre艣li膰 jak suka. Ta pani musia艂a by膰 wzburzona do entej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja by艂am wychowana w domu,gdzie s艂owo "cholera" to ju偶 szczyt przegi臋cia,przy mamie tak do dzi艣 nie powiem.A pozna艂am faceta,pod tym wzgl臋dem gbura,5 lat z nim i jad臋 r贸wno po bandzie.To prawda,偶e z jakim przestajesz takim si臋 stajesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeklina ten, kto ma ma艂y zas贸b s艂贸w, i inaczej nie umie wyrazi膰 swoich emocji x Brednie, przeklinanie pozwala si臋 wyzby膰 negatywnych emocji i wcale nie 艣wiadczy o jakim艣 intelektualnym ograniczeniu... oczywi艣cie mowa o przeklinaniu w bardzo stresowych sytuacjach, a nie u偶ywanie np. k***y jako przecinka w zdaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak kto艣 kogo艣 wyzywa od suk i kurw to sk膮d zdziwienie 偶e odda艂a?Jak Kuba bogu tak B贸g kubie i nie wa偶ne ze dama,wszystko ma swoje granice cierpliwo艣ci.s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy damie mo偶na bezkarnie nasika膰 na g艂ow臋? a ona si臋 u艣miechnie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i co艣 jeszcze ,jak kto艣 jest damulk膮 to nie podoba mi si臋 to,wsadzmy damulk臋 do 艣rodowiska trudnego i wymagaj膮cego bycia twardym ,co z damulk膮? prze偶yje za艂amanie?chodzi o klas臋 ,mo偶esz mie膰 艂achy na sobie ale wiesz jak si臋 odnale藕膰 jak dogada膰 ,jak zareagowa膰, o to chodzi ,a nie o bycie wydelikatnion膮 damulk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W trudnym srodowisku to kazdy normalny czlowiek przezyje zalamanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kjgggvvfgg
Dokladnie,to zalezy w jakim otoczeniu i wsrod jakich ludzi kobieta sie obraca,czasem zeby sie nie zalamac i dac sobie rade trzeba stac sie momentami chamska i wulgarna,inteligencja nie ma z tym nic wspolnego,inteligentna kobieta bedzie umia艂a sie zachowac odpowiednio w zaleznosci od srodowiska w ktorym sie znajduje np chamka przy chamach,kobieta na poziomie przy ludziach kulturalnych,to jest przejaw inteligencji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiejszy swiat drapiezny nie sprxyja damom i damulkom,trzeba byc twardym,czasem agresywnym i wrednym zeby inni nas nie zniszczyli,eteryczne damulki koncza w psychiatrykach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
roba to wylacznie kobiety wulgarne, innym nie pasuje, nie maja potrzeby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sylwia
15.55..i 15.58.maj膮 racj臋.Wiem to po sobie mimi ze za dame sie nie uwazam..ale czasem do chamow trzeba przemiwi膰 w ich jezyku zeby w ogole cos do nich dotar艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opheliaophelia
Ja nie przeklinam K*WA!,bo to nie艂adnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sylwia
Niedawno od pewnej pani menager us艂ysza艂am ze mam sie nauczyc pyskowa膰 i przeklina膰 po co ja sie pytam po co?jesli ktos mnie atakuje to swiadczy to o tej osobie nie o mnie nie mam zamiaru zmienia膰 sie w wredn膮 chamke tylko dlatego zeby wpasowac sie do reszty,to nie lezy w mojej naturze.Natomiast jesli pod艂a kochanka stale jest w kontakcie z moim mezem przez tel i normalnie jestem codziennie swiadkiem jak bruzdz膮 przeciwko mnie to az mnie korci zeby ja zwyzywa膰 od suk i tym podobnych .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sylwia
Niedawno od pewnej pani menager us艂ysza艂am ze mam sie nauczyc pyskowa膰 i przeklina膰 po co ja sie pytam po co?jesli ktos mnie atakuje to swiadczy to o tej osobie nie o mnie nie mam zamiaru zmienia膰 sie w wredn膮 chamk臋 tylko dlatego 偶eby wpasowa膰 sie do reszty,to nie le偶y w mojej naturze.Natomiast jesli pod艂a kochanka stale jest w kontakcie z moim me偶em przez tel i normalnie jestem codziennie 艣wiadkiem jak bruzd偶膮 przeciwko mnie to az mnie korci zeby ja zwyzywa膰 od suk i tym podobnych .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sylwia
17.12 wiem kuwa to wrecz obrzydliwe!Moja tesciowa i szwagierka to co drugie s艂owo wypowiadaj膮 w艂asnie k*****.i to niezaleznue od tematu one to s艂owo stosuj膮 jak przecinek w zdaniu ..kuzynki meza jeszcze gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sylwia
17.12 wiem k***a to wrecz obrzydliwe!Moja tesciowa i szwagierka to co drugie s艂owo wypowiadaj膮 w艂a艣nie k*****.i to niezale偶nie od tematu one to s艂owo stosuj膮 jak przecinek w zdaniu ..kuzynki me偶a jeszcze gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie uwazam sie za dame i mam w d***e za kogo inni mnie bior膮,jestem inteligentna i to ze przeklinam nie swiadczy o mnie jako o idiotce,jak ktos jest nie fair w stosunku do mnie nie zamierzam byc kulturalna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kjgfduurd
Znam takich co nie przeklinaja a szuje z nich takie jak ma艂o kto

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tym ktore przeklinaja brakuje kultury osobistej, jak widac mozna sie uwazac za superinteligentna, ale brak tzw klasy wyjdzie, predzej czy pozniej, w rozmowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sylwia
Ale przeklinanie i wulgaryzmy s膮 obrzydliwe. I swiadcz膮 o cz艂owieku Ja np.nienawidz臋 jak ktos sie zwraca do mnie w formie wulgaryzmiw albo przeklinania bo to brak szacunku do mijej osoby.S艂ownictwo ridem z knajpy burdelu albo rynsztoku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to ja pisa艂am o damulkach i sprostuj臋,bycie twardym i radzenie sobie w ka偶dym 艣rodowisku to naprawd臋 nie kwestia tego czy przeklinacie :-) ka偶da glisssta nawet mi臋kka potrafi powiedzie膰 k***a ,to nie o to chodzi,czasem trzeba by膰 ostrym ci臋tym ale nie trzeba kl膮膰 jak szewc :-) nie jako spos贸b bycia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dam wam przyk艂ad ,nerwus drze ryjka klnie nikt go nie s艂ucha ani nie szanuje,stanowczy powie co艣 p贸艂g艂osem i zapada cisza ,chodzi o to jak og贸lnie jeste艣 postrzegany co sob膮 reprezentujesz

Udost臋pnij ten post