Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie zaczęliście uprawiać seks ze swoją sympatią?

Polecane posty

Gość gość

Panie i Panowie jak długo ze sobą chodziliście nim zaczęliście współżyć? Pytam o związki, które trwają do dziś.

Gość gość
Moja "szkolna znajomość - miłość" zaczęliśmy się spotykać w styczniu, po 4 miesiącach znajomości, strasznie nas ciągło do siebie, zrobiłam z nim ten pierwszy raz. Nie planowany, tak po prostu, spontanicznie :)

Gość gość
4 miesiące. Dziękuję. Coś chcesz jeszcze dodać? A może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
No w moim przypadku trwało to długo dłużej gdyż ponad rok. Mniej więcej 14 miesięcy, ale naprawdę było warto czekać. Gdyż obydwoje kochaliśmy się po raz pierwszy. Ona najzwyczajniej czekała na odpowiedni czas i porę i ta pora w końcu przyszła. W tym wyjątkowym dniu mogliśmy pozwolić sobie na wszystko i to bez zabezpieczenia. I tak też się stało efektem było to że zakończyłem wytryskiem w jej wnętrzu. Każdemu polecam coś takiego!!

Gość gość
No właśnie, my też czekamy z moją na odpowiednią chwilę i warunki ku temu. Bez pośpiechu, chcemy utrwalić związek a dopiero potem przejść do seksu. Myślę, że to też recepta na autentyczny związek oparty na miłości.

Gość gość
Po tygodniu. Jestem nowoczesna kobieta.

Gość gość
gość dziś Wiesz ze jestes frajerem? Twoja laska dawala i nym od tak wszystko a tobie zabrania!

Gość gość
A ty skąd wiesz że jego lasa dawała na prawo i lewo??!! Co byłeś materacem. Nie wszystkie kobiety myślą tylko o seksie.

Gość gość
gość 14:18---> nie jesteś nowoczesna tylko puszczalska :O

Gość gość
14.20 Nawet tego nie komentuje. 14.26 Dziękuję za wsparcie, szkoda słów na buraków.

Gość gość
Ja po 2 tygodniach znajomosci, ale to dlatego że pierwszy raz cos takiego poczułam, bardzo się w nim zakochałam, bardzo go pokochałam (z nikim innym czegoś takiego nie przeżyłam). Po tygodniu znajomości zostaliśmy para a po następnym tygodniu miałam z nim pierwszy raz, obecnie jesteśmy razem już 12 lat z czego 7 lat po ślubie :)

Gość gość
Po 2 tyg :) ale wiedziałam że to ten na całe życie :) Jesteśmy szczęśliwa rodzinka, oczekujemy na dzidzie

Gość gość
Z moim byłym po ponad roku. Byliśmy ze sobą 4lata. Zdradził mnie. Z nowym znajomym na 3 spotkaniu. Jesteśmy 5 lat po ślubie. Mamy 3,5 letnią, teraz jestem w 18 tyg ciąży. Może niektórzy napiszą puszczalska. Ale to najcudowniejszy facet;-)

Gość gość
Na 2randce juz bzyku było:-) ateraz jest moja zonka ico zatkało?:-D

Gość gość
a u nas dla odmiany zaczęło się od seksu ;) na imprezie się ze sobą przespaliśmy i od tej pory jesteśmy ze sobą aż do dziś, a to już prawie 2 lata. niczego nie żałujemy :)

Gość gość
po 6 latach, nie jestesmy razem, z nastepnym po poł roku- nie jestesmy razem i z obecnym męzem po póltora roku