Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

GROBBING 2016 ;)

Polecane posty

co jest w tym roku trendy, a co nie? jakie znicze i jaki kolor kozaków wypada zaprezentować na rewii cmentarnej? :P

ja nie noszę kozaków w ogóle :P a białe to chyba szybko się brudzą, jakaś złośliwa p***a w różowym mini mi przydepnie i przez cały grobbing będą brudne :D

Ja już odwiedziłam groby, posprzątałam, zapaliłam znicza, 1. listopada zamierzam pomodlić się w kościele za zmarłych i tyle.

kurde, czemu mi wygwiazdkowało p/i/n/d/ę? :D przecież to nie jest wulgaryzm. X z biżuterii noszę w zasadzie tylko kolczyki, styknie? czy za biednie, żeby się na grobach pokazać? :P

Gość Milka Blue
modne są teraz buty za kolano z zamszu, do tego może być skórkowa kurtka, ciemne rajstopy i jakaś sukienka :)

Gość gość
jak nie wracasz to wystarcza tekturowe trzewiki i czarna wyszczuplajaca sukienka nie zapominij tez o grubo nałożonym makeupie

Gość gość
żabula sie hajtła???

Gość gość
Autorko zeby zalozyc taki temat w temacie grobow ,cmentarzy trzeba byc skonczona kretynke ,nie przyszlo ci do tego zakutego lba ze ten dzien dla wielu osob jest bardzo powaznym,smutnym dniem ?pewnie nie, bo debilka ktora zyje forum potrafi nawet z takich powaznych spraw zartowac zeby tylko zwrocic na siebie uwage ,i cala reszta ze spr******** ifka ,jestescie zalosne :O

Gość gość
Lansowanie się nad grobami 1 listopada nie ma nic wspólnego ze wspominaniem zmarłych. Widać zresztą jak ty ich wspominasz, siedząc na forum i wyzywając ludzi od debili. Tak cię twoi świętej pamięci zmarli bliscy wychowali? Pogratulować

Gość gość
co ma piernik do wiatraka? a to, ci co robia rewie mody na cmentarzu nie sa w niczym gorsi od tych, co na cmentarzu przypatruja sie im i nich nabijaja.

Gość gość
Nie tłumacz się głupio, nawyzywałaś ludzi, pokazałaś swoją rynsztokową kulturę i też nie jesteś od nikogo w niczym lepsza

Gość gość
ze wzielas do siebie cos co moglo byc do kogokolwiek:D widac nie bez powodu:P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Stroj ladny. Ale po ciemku nie bedzie go widac. No i teraz jest zimno wiec jakies wierzchnie okrycie zasloni sukienke. Kto juz zapalil lampki swoim zmarlym ?

Gość gość
W tym roku idę 1.11 do pracy ale w 2015 byłam na grobach tak gdzieś koło 15 -16 było bardzo ciepło.. Jak już wychodziłam z cmentarza w bramie minęła mnie młoda dziewczyna: czarne szpilki, czarne rajstopy, spódniczka obcisła bardzo krótka, czerwona ramoneska i torebusia ala szanelka, włosy rozpuszczone proste, mocny makijaż i czerwone usta.. Znam tą dziewczynę, jest z mojej miejscowości, ma 17 lat była z rodzicami... I ja się pytam: czy tak wypada? Wyglądała jakby szła na disco a nie na groby! Brak szacunku dla zmarłych i poświęconego miejsca. Mogła sobie darować tą rewię mody. Czy ona szła na podryw? Jesli ktoś nie zna podstaw kultury i nie chce ich stosować i nie ma szacunku nawet swoich zmarłych bliskich to nikt go nie zmusza przychodzić na cmentarz.. A nie takie lambardziary się 1.11 wylęgają.. Tylko mylą cmentarz z b/u/r/d/e/l/e/m.. W tym roku byłam na grobach dzisiaj i może pójdę 2.11

Gość gość
moze ta wystrojona dziewczyna potem szla gdzies indziej. juz skonczcie z tym wiecznym krytykanctwem wszystkiego:P

Gość gość
20:44 tak szła 16 czy 17 letnia dziewczyna szła z doopą na wierzchu i krwiście czerwonymi warami.. Gdzie? Jak wszystko jest 1.11 pozamykane tzn sklepy, kina, galerie itd.. A do Kościoła też nie wypada tak pojść.. U nas ksiądz potrafi zwrócić uwagę że ktoś jest niestosowanie ubrany do miejsca i sytuacji.. Chyba że do rodziny ale po jakiego grzyba robić z siebie lambardziare idąc np na roddzinny obiad? Także sorry.. Dla mnie wygladała jak pani lekkich obyczajów..

no proszę, nie dość że grobbing, to jeszcze i tradycyjny, polski hejcik się znalazł :D jeśli komuś smutno z powodu czyjeś śmierci tylko w jeden dzień w roku, to już chyba nie smucić się wcale, niż tak sztucznie i okazyjnie epatować udawanym cierpieniem.

Gość gość
a żabci jak zwykle pyszałkowata

Gość dobra zmiana
ludzie się tam ubierają jak na rewię mody dla takich jak wy, abyście mieli o czym gadać :D jedni warci drugich.