Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety między 20 i 30 rokiem życia, jaki macie styl?

Polecane posty

Gość gość

Jak ubieracie się na co dzień? Jaki makijaż robicie? :)

Gość gość
Ja kocham sukienki w połączeniu z kurteczkami pseudoramoneskami (bo na prawdziwą mnie narazie nie stać) i do tego glany(tylko moje prawdziwe aktualnie są rozsypane)teraz zamiast glanów trzewiki militarne sznurowane.

Gość gość
zależy od dnia. Mam sporo part butów na platformach, jedną parę wysokich glanów więc zazwyczaj takie obuwie noszę :) Do tego spodnie lub dopasowana spódnica, dużo wisiorków, skórzane kurtki/płaszcze. Mam też parę "zabawnych" rzeczy np. bluza udająca szkielet :P

Gość gość
mnie nie stać nawet na buty :( od 2010 mam tylko tenisówki w których muszę chodzić i w zimę i w lato wcześniej miałam buty kupione w 6 klasie podstawówki jestem biedna nie mam ubrań tylko stare szmaty po kimś nawet nie stać mnie by coś kupić w lumpeksie

Gość gość
gość dziś - ile masz lat? :( Przykro mi, że tak wygląda twoja sytuacja

Gość gość
Gość dziś 13:30, mam sporo ubrań, podzielę się z Tobą. Skąd jesteś?

Gość gość
Przeciez na szmateksie mozna znalezc fajne buty za 10 zl nawet, nie mowiac juz o ubraniach.

Gość gość
seksi i elegancko czasami sportowa elegancja w makijaż przeważnie smoky eyes trochę podkładu :)

Gość gość
makijaż panda zawsze i wszędzie

Gość gość
O tej porze roku to lubię ciepłe, ładne swetry, takie długie, np. kaszmirowe. Dopasowane jeansy lub woskowane spodnie. Botki na słupku lub timberki. Lubię też jasne plaszczyki, duże szale, kolorowe czapki :) ogólnie uwielbiam ciepłe, kobiece ubrania

Gość K11b
A ja różnie. Ale moim ulubionym kolorem jest czarny i właśnie w tym kolorze mam najwięcej ubrań. Raczej preferuje luźny,sportowy styl. Tak mi najwygodniej.

Gość gość
w sumie dalej ubieram się tak jak nastolatka, tylko może na więcej sobie pozwalam

Gość vonfreienord
Wysokie obcasy, rurki, koszulowe bluzki, sweterki, bluzki szyfonowe itp. Do tego płaszczyk albo ramoneska. Makijaż pełny, kreski, tusz, bronzer i tak dalej. Cienie raczej naturalne, beżowe, szare, zgaszone róże.

Gość gość
zwykłe topu bez rękawów, t-shirty, rurki albo dzwony (często z przetarciami), krótkie spódnice, dużo skór (naturalne i syntetyczne). Do tego płaszcz do kolana albo ramoneska. Z butów zazwyczaj koturny, glany, buty motocyklowe. Makijaż to korektor, smokey-eye, puder, podkreślone brwi i kreska.

Gość gość
Jesień / Zima: bomberka, wełniany płaszcz, kurtka obszyta grubym sztucznym futerkiem, kozaki, botki i trapery, sweterki, rurki. Dodatki: stawiam na różnego rodzaju szaliki. Wiosna: rurki, sweterki, bluzy, ramoneska, bomberka i cienka kurteczka na zamek, sportowe buty, botki. Lato: espadryle, japonki, sandały, balerinki, tenisówki, szorty, spódniczki i sukienki, body i topy, kardigan na wieczór i szpilki. Legginsy i buty do ćwiczeń.

Gość gość
Pomieszanie elegancji, gotyku i rockowego pazura + mocniejszy makijaż, tylko sukienki i spódnice - nigdy spodnie, ładna bielizna, pończochy, ogólnie kobieco i z charakterem

Gość gość
mam kilka spodni które noszę na zmianę, w tym trzy pary jeansów, momsy, boyfriendsy i rurki oraz sztruksowe jegginsy. Do tego najczęściej kozaki albo sztyblety, i sweter przez głowę, do jegginsów taki za pośladki, albo t shirt i sweter-płaszcz, żadnej biżuterii, z makijażu troszkę różu i tusz do rzęs. W sumie żaden tam styl, ładniejsze ubrania mam na sezon letni i wtedy bardziej się staram.

Gość gość
up