Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majafffff

seks w ciąży

Polecane posty

Gość majafffff

Odkąd zaszlam w ciąże kochaliśmy się może z 5 razy i to zawsze z mojej inicjatywy. I ten seks też mega słaby, nie dość, że mój mąż jest strasznie ostrożny to jeszcze po chwili dochodził mówiąc, że za rzadko to robimy. Jestem teraz w 6 miesiącu, przytylam 2 kilo, prawie nie mam brzucha, osoby które nie wiedzą, nie domyslają sie nawet o ciąży, więc chyba o wygląd jako taki nei chodzi. Przykro mi strasznie , że on nie traktuje mnie już jak kobiety, przestalam czuc sie atrakcyjna. A on się tłumaczy, że na poczatku się bał, że zrobi krzywdę dziecku, a teraz nie może się skupić jak wie, że on tam jest, że czuje jakby to robił w trójkącie. Masakra, tylko po alkoholu jest jakiś śmielszy. Nie chce ciągle inicjować seksu, bo mnie to upokarza, więc też się odsunęlam. Rozmowy nic nie dają, jak pomyślę że jeszcze 4 miesiące bez seksu mnie czekają, kiedy jestem wciąż mokra i wiecznie mi się chce to k***ica mnie strzela. Jak urodzę i on będzie chciał , to niech nadal się z ręką pie****, bo wiem , że w ten sposób się zaspokaja. Ehh, jak to było u Was ? nie wiem , czy spróbować coś jeszcze zrobić w tym kierunku, czy sobie darować????

Gość gość
A przed ciążą jak z seksem było?

Gość majafffff
Było ok, choc demonem seksu to on nigdy nie był, ale to też chyba dlatego , że dużo pracuje.

Gość gość
Miałam to samo. Pomogła szczera rozmowa. Powiedziałam, a raczej wygarnelam mężowi jak się czuję, a czułam się brzydka, niekochana, odrzucona, smutna, gorsza od tych co w ciąży nie są. Bardzo przykre uczucie. Wytłumaczyłam mu przy okazji że dziecko to jest w brzuchu, a uprawiając seks członek znajduje się w pochwie i nigdzie indziej. Dziecko tego nie czuje ,a jeśli tak to niech Ci powie jak to było jak on był w brzuchu swojej matki i jakie miał wrażenia kiedy się kochali. Ha, brzmi głupio, ale taka prawda. Nie daj sobie wmówić że to z Tobą jest coś nie tak. Po porodzie najprawopodomniej nie będziesz miała ochoty przez jakiś czas, a potem? Jak nic się nie zmieni w Twoim życiu teraz i potem, to pamiętaj, zmień coś Ty.

Gość gość
Puść sobie film o sama możesz się zaspokoić

Gość gość
No chyba przesadzasz... ciekawe co być gadała jakbyś to ty miała zerowe libido i blokadę psychiczna na seks w ciąży... Część facetów tak ma, jak ich kobieta jest w ciąży...no przecież nie zmusisz go i nie możesz go za to winić.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, chętny na seks telefon? Slodko jeczaca mloda studentka zaprasza na sex telefon. Fotkę znajdziesz tutaj: http://sextelefon.bzykacz.pl/natalia/ Jesli podobnie jak mi sprawia ci przyjemnosc sluchanie kogos kto sie masturbuje zadzwon