Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GGGB

kce to nie byly moje posty tylko podszywa

Polecane posty

Gość GGGB

czyli pewnie twoje.:D tylko ten jest moj. good girl gone bad96 2015.11.30 dominikowi to ty do pięt nie dorastasz w dodatku jesteś frajerem i śmieciem i przestan juz sie wydurniac, dawno ci odpuscilam, bo jestes dla mnie chory po drugie nie donosze, chyba ze cos mi naprawde zagraza. a ty juz sie wydurniasz ze swoimi naciaganymi historyjkami, bo zapowiadales ze mnie zniszczysz a widzisz ze nic mnie nie ruszylo tylko calkowicie cie olalam i nie wiesz juz co wymyslac. ide bo za duzo trace tu czasu nie wiedomo na co.:O

Gość gość
po co sie tlumaczysz, jak pojdzie z tymi papierami na policje to wroci z nimi w d***e :D

Gość GGGB
Grzegorzu przywoluje cie do porzadku, ogarnij sie!:D

Gość GGGB
gość dziś nie tlumacze sie tylko pisze co mysle:D-po pierwsze tam nie bylo nic takiego nawet z tych nawet podszywow-ze cos takiego nie scigaja, po drugie screeny ktore mozna przerobic, nie wiadomo jakie nie wystarcza tylko linki do tematow, a tam nie ma mojego ip bo to podszywy. Ale by bylo jak namierzyliby Grzegorza ktory SAM SOBIE GROZIL.:D

Gość GGGB
*po pierwsze tam nie bylo nic takiego nawet z tych podszywow:D ale dostalam glupawki jak przeczytalem te wpisy podszywa-musi byc niezle psychiczny-te wykrzykniki itp...:P:D

Gość gość
Ale by bylo jak namierzyliby Grzegorza ktory SAM SOBIE GROZIL :D:D:D

Gość gość
dociera to do ciebie, że nie screeny są dowodem tylko treści ktore są na serwerach wp przez minimum 2 lata ?? policja wystepuje do wp z wnioskiem udostępnienia konkretnych wpisów z daty i godziny rozumiesz to czy nie ? skoro do mnie doszli, jak podala mnie srysia to i do was dojda proste chyba...

Gość gość
GGGB dziś you made my day :D

Gość GGGB
gość dziś tak ale to w 99% nie sa moje posty.;) po drugie groziles mi i pisales naprawde obrzydliwe rzeczy, czasem zakladales tematy non stop dzien w dzien-co dawno wybaczylam.:classic_cool: nigdy nie pisalam ci nic obrazliwego bez powodu wiec w tematach to tez widac.🖐️ po drugie policja nie sciaga nawet za to co pisal MOJ PODSZYW. sysia to INNA sprawa bo tam ktos wklejal jej dane i zdjecia. to tyle chcialam cie tylko uswiadomic.;) musze isc bo nie chce zmarnowac tu calego dniam, a nastepny weekend mam zajety.;)

Gość gość T
Jesteście oboje siebie warci bzyknijcie się i wam przejdzie ;)

Gość gość
Boisz się degeneratko ;) dlatego sie tłumaczysz jak małe dziecko. Noestety każdy dostanie to na co zasłużył. Jesteś pozbawiona moralności.

Gość GGGB
tak bardzo...:D:D ciekawe czego?:D chyba musialabym byz uposledzona i to ciezko.:D raczej robie wszystko zeby sie nie uczyc i chcialam sie ponabijac.:P:P:D ale musze ostatecznie zniknac.:D

Gość GGGB
gość dziś madziu zaloguj sie-a wiem juz nie mozesz bo cie zbanowiali.:P:D zegnam:D

Gość 43 cm w bicepsie
To po jasny uj sie tłumaczysz jak idiotka?

Gość 43 cm w bicepsie
Akurat z 15:12 to też mój post był tępa walona na 2 baty szloro

Gość GGGB
to nie jest tlumaczenie, tylko odwlekanie czegos i zabijanie czasu.:classic_cool:

Gość GGGB
+przy mojej paplaninie i bolu gardla niemoznosc gadania skutkuje tym ze musze tu...:Dnara przegrywy:classic_cool:🖐️

Gość gosc
2 godziny temu, Kotarbaa napisał:

Dobrze 😂

Zabanowali ci nick kato kloszardzie?