Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co złego jest w seksie w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 7 miesiącu i od pół roku nie mam seksu ponieważ mój partner uważa że może mi to zaszkodzić. Zresztą odkąd się dowiedział o tej ciąży to prawie na palcach koło mnie chodzi, żeby mi pewnie ruch powietrza nie zaszkodził. A mnie niedługo rozerwie chyba bo takiej ochoty na seks nigdy wcześniej nie miałam. Za anal to bym chyba wszystko oddała. Ale jego to wcale nie interesuje tylko mnie głaszcze po głowie i mówi że już niedługo już niedługo. Co niedługo? Niedługo to urodzę i mi się odechce a teraz to aż płakać mi sie chce, jestem podniecona 24 godziny na dobę, nawet jak śpię. Cały czas śni mi się jakiś seks z obcymi mężczyznami, nawet czasem z dwoma na raz. Wiem że płaczę i jęczę z tego podniecenia w nocy bo czasem się budzę i aż mnie skręca. A mój partner tylko uspokaja że wszystko będzie dobrze. Już nie wytrzymuję tego napięcia, ale nawet jak bym go chciała zdradzić to kto wydyma kobietę w ciąży? Już nie mam siły a tu jeszcze 2 miesiące :(

Gość gość
o to masz..... współczuje ci.... no nic jak juz tak sie nastawił to musisz poczekać bo pewnie mu sie to nie zmieni. Faceci mają wybujałą wyobraźnie co do tego. Mój facet mowił mi że nie będzie bił dziecka pałka po głowie... No i co poradzić.

Gość gość
Nie wyrobię, można jakieś tabletki na uspokojenie brać?

Gość gość
Ma mamy dwoje dzieci planowane spłodzone z miłości. Związek bez tabu i nie jesteśmy zacofani mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. W normalnym związku powinien partner mieć prawo do intymności a nie ginekolog często z boczny jak u tej pacjentki. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl . W ciąży nie miałam problemów rodziłam dwa tygodnie po terminie Rano się kochaliśmy a wieczorem razem rodzoliśmy kilkanaście godzin drugie było po godzinie jak przyjechaliśmy na porodówkę. Każdy przypadek jest inny więc nie można uogólniać czy można odbywać stosunek w ciąży zależy od tego jak się czujemy. Mąż kilka razy dziennie osłuchiwał uchem tętno płodu by być pewnym czy wszystko jest ok. Mąż dba o mnie i dlatego jest przy mnie.