Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Majac ladna kobiete, zadbana 24 latke, kupowalbym jej ciuszki

Polecane posty

Gość gość

majac 36 latke oczekiwalbym tego, ze to ona bedzie kupowac mi ciuszki ;)

Gość gość
w sumie moglbym sobie byc w takim zwiazku z rownolatka gdyby ona rozpieszczala mnie finansowo

Gość gość
24 latka jest dla ciebie atrakcyjna więc w zamian rozpieszczałbyś ją finansowo, a dla kogo ty stanowisz atrakcję żeby ciebie rozpieszczać?

Gość gość
moze wlasnie dla kobiety w przedziale 35-42 bylbym na tyle atrakcyjny by mnie rozpieszczac fajnie bym sie czul idac do sklepu z taka kobieta a ona kupowalabyh mi ubrania za 600 zlotych potem szlibysmy na kolacje, czy do kina, ona by placila a potem do niej do domu, uprawiac seks nie bylaby by to milosc ale zylo by sie wygodnie, moglbym oszczedzac na wlasnej kasie

Gość gość
jest wiele kobiet ktore utrzymuja facetow marzac o ladnej 24 latce oczywiscie ze mialem swiadomosc, ze to ja musze ja rozpieszczac, ale w sumie moglbym tez byc rozpieszczany przez troche starsza kobiete nawet na filmach amerykanskcih jest taki wzorzec, ze businesswoman i prosty facet, albo playboy, albo prostak, jeansy, kurtka skorzana, ona go rozpieszcza, on pije ale daje jej orgazmy wiec ona go utrzymuje

Gość gość
z twoimi przymiotami to może, ale tylko może byłbyś atrakcyjny dla kobiety 60+, która po prostu opłacałaby młodego kochanka, pozostaje pytanie czy ty się w ogóle nadajesz na kochanka

Gość gość
Daj sobie spokój, bo amerykańskie filmy to nie polska rzeczywistość. Mezczyzna, którego utrzymuje kobieta to nie mężczyzna. Sorry ;/

Gość gość
Jefferson byl utrzymywany przez Marcy

Gość gość
Hahahaah Kupiłbyś jej wodę toaletową z Avonu za 20zł i kozaczki z CCC :D Atrakcyjna 24letnia kobieta, ktora ma prace stac na to. Poszukaj wsrod jakiejs 18letniej patoli z patologicznej rodziny i z patologicznym wygladem.

Gość gość
duzo 24 latek dopiero co skonczylo studia i jesty na stazu za grosze lub nie ma pracy lub ma byle jaka i wynajmujac pokoj i tak nie ma na przyjemnosci