Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego słoiki uważają jedzenie podrobów za obciach?

Polecane posty

Gość gość

A szynki o smaku solanki to już nie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nażarli sie przez lata podrobów we własnych domach nawet nie zdając sobie sprawy że się tym salcesonem całkiem zdrowo odżywiają, a teraz solankę wpiertalają bo jest na reklamie, kaszaneczka od sąsiada zza płota jest obciachowa tylko dlatego że zza tego płota, ludziom na wsi wydaje się że wszystko w mieście jest lepsze, chyba tylko górale cenią się wyżej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×