Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jaki sposób sie znaleźliście na kafe? Wasz pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość
Bo ja w 2013 roku w listopadzie. To już 3 lata wow ale bywam mało regularnie ;) wpisałam w google " dieta surowa raw" i wyskoczył temat na kafe jak sie laski kłócą czy lepiej być raw czy nie haha ;)spodobało mi sie ;)

Gość gość
Szukałem forum dla elity społecznej, intelektualnej i fanansowej. No i znalazłem!

Gość śpiącaOla
19:33 o jakim forum piszesz?

Gość gość
dawno , gdzieś podany był link do ciekawego tematu na forum - damska masturbacja ,

Gość gość z Namysłowa
wpisałem jak trzymać psa na łańcuchu ps wyskoczyło od razu forum kafeteria ps Namysłów to miasto zrozum to wreszcie!

Gość gość
Piwosz wpisał skręcanie kibli w Koninie hłehłe

Gość gość
Ja też nie pamiętam. Jestem tu już jakieś 11 lat. Eh jak ten czas leci :(

Szukalam jakiś opinii na temat diety juz nie pamietam jakiej ..w styczniu miną dwa lata 🖐️

Gość gość
to było gdzies w 2006,miałam wtedy mega nużącą biurową prace,wpisałam jakąś frazę w necie i wyskoczył mi link do jakiegos tematu na kafe,od tamtej pory zaglądam codziennie :)

Gość Edziaaaaaaaa
Ja wpadłam jakoś na temat o toaletowych wpadkach, pózniej o serialach itd Myślałam, że wreszcie znalazłam fajne forum dla kulturalnych ludzi, dzielących się swoimi doświadczeniami i pomagających sobie nawzajem Ale wylądowałam na kafeterii :o

Gość Edziaaaaaaaa
Wypraszam sobie

Gość gość
Dieta nie musi być odchudzająca, może być zdrowa albo dla sportowców matołki. Ja siedze tu od 2010 głównie na ciąża poród macieżyństwo i na serialach

Gość gość
Ja wpisałam szlachetna paczka 2 lata temu i wyskoczyło to forum z falą hejtu ;) dziękuję hejterzy, że nie dałam się nabrać na rumiane buźki beneficjentów ale i tak wolę wizaż bo jest mnoej stolca jednak

Gość mnietowisi
nie pamiętam daty dokładnie ale chyba to był rok 1998 , wtedy w 'kanalizach' , czyli do tak zwanych połączeń kablowych TELEKOMUNIKACJA POLSKA a obecnie ORANGE S. A. wtedy w 1998 roku sieci kablowe były w 'kanalizach' rozprowadzane w wielu dzielnicach Warszawy za pomocą kabla koncentrycznego , dzisiaj już są sieci światłowodowe w tych 'kanalizach' ale wtedy w 1998 roku w Warszawie TEPSA , czyli obecna ORANGE nie posiadała pieniędzy na takie inwestycje , jak budowa sieci internetowych i w 1998 roku do mojej karty sieciowej kompa stacjonarnego dotarł sieć ASTER CITY , to była ogromna radość z tego powodu , że jestem połączony ze Światem a prędkość była 10 MB/S jak pamiętam, wtedy w 1998 już osiedla Kabaty , Ursynów , Stokłosy itd . były opajęczone , podobnie Chomiczówka i Bródno oraz Targówek , w 1998 roku po raz pierwszy mając NET natknąłem się na Kafeterię , wtedy Kafeteria była reklamowana przez trzech studentów informatyki i powiedzmy , że została założona przez trzech studentów , pierwszy nazywa się Michał Brański , był tu na forum jako 'andreogin' , jego koledzy też tu bywali , mieli śmieszne przezwiska z lat studiów , podobno po kilku latach sprzedali PORTAL 'TLEN' oraz KAFETERIĘ za kwotę ok. TRZY MILIONY PLN NETTO ale jaka jest prawda ?

Gość gość
a ja jestem starym bywalcem bieszczadzkiego wątku osz k***a ile to już lat

Gość gość
Byłam w ciązy bliźniaczej rok 2008 ,wpisałam ciąża bliźniacza i wyskoczył link CIAZA BLIZNIACZA na kafeterii.I zostałam do dziś.

Gość gość
wpisałam pare tyg.temu"portal dla kobiet" wyskoczyło to wchodze a tu sami faceci i linki ze stolcem

Gość gość z 1500 nicków
cholera wie, nie pamiętam, ale chyba 1.5 roku temu jakoś

Gość gość
Bylam fankom Juli Kobus. Ona mowila o tym forum na swoim kanale to i tak weszlam i tak zostalam.

Gość gość
Czyli kto tu wpadnie ...nie wyjdzie :D :(:(:(

Gość Michał121212
Wpisalem w google "mezczyzni wola dziewice", no i aktycznie wola! :) i dlaczego kobiety zanizaja liczbe partnerow seksualnych... (dlatego wole dziewice)