Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

pytanie

Polecane posty

Co byście i jak zrobili na moim miejscu. Byłam na praktyce nie pomyślałam żeby podziękować. Nie mam w tym nawyku i doświadczenia. Co byście zrobili za pierwszym niezapomnianym razem a co za drugim w przypadku zapomnienia. Zaawsze mogę podziękować po dobrym zdaniu pracy dyplomowej. Szukam inspiracji jak można podziękować i to kilku osobom z 9. Dobrze ze je wypisałam w materiałach. Kurde nie podziękuję bo nie mam wejściówki ale pogadać można. Macie ciekawe pomysły?

Wiem mogę nosić ze sobą banany na przyszłość. Co o tym myślicie? Za bogata nie jestem. Czekolada jest nie dobra. Banan jest śmieszny ale może coś w tym stylu. Kwiaty szkoda zrywać i kwiaty w plecaku to zły pomysł. :)

Gość gość
ze co? jakie praktyki i co ma do tego praca dyplomowa i jakie wejsciowki :D

Gość mnietowisi
kilogram jabłek kosztuje ok. 2 PLN , więc chytrusko i złodziejko , kup na straganie 2 kg. jabłek za 4 PLN albo 2 kg. polskich gruszek za 8 PLN i prosta piłka , będą zadowoleni !

Gość gość
ja na koniec stazu wydalam 200 zl na prezenty dla 6 os. wiec jestes sknera

ja jestem biedna i mieszkam w akademiku codziennie płace 13 zł za mieszkanie a że moi rodzice mało zarabiają to mam stypendium socjalne ubieram się w lumpeksach. Banany to dużo

jakie praktyki w porcie do którego nie wejdziesz bez przepustki. Praca dyplomowa badawcza którą piszę na podstawie literatury i doświadzczeń zdobytych na praktykach. Realizuję temat.

Gość gość
gardze biedotą. jesteś leniwa. byś sobie sponsora znalazła wszystkie tak robią. byś miała kasę . a nie ze stypendium żyła