Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy schudnę po tygodniowej diecie jogurtowej ?

Polecane posty

Gość gość

Robiłyscie kiedyś taka dietę ? Jedzenie samych jogurtów naturalnych przez cały dzień ewentualnie z 2 kawałki chleba na obiad. Chce szybko schudnąć z 3-5 kilo i aby było to widać . Pomóżcie bo jestem w rozsypce :(

Gość gość
Schudnę po jedzeniu samych jogurtów ?

Gość gość
Ktoś mi Odpisze w końcu czy serio wolicie się udzielać na wątkach typu ' 70 letni prawiczek'?

Gość gość
Nie. Mleko to laktoza, laktoza to cukier. Jogurty mozna jesc, ale jesli sie bedziesz nimi... zywic, to utyjesz.

Gość Feli672x
Nie nie schudniesz! Zacznij jeść 5 posiłków dziennie np. Śniadanie: 2 kromki chleba razowego z serkiem,szynka, serem i warzywa może być do tego jajko sadzone czy jajecznica albo owsianka na mleko z dodatkiem owoców II śniadanie: może być jogurt i jakiś owoc kiwi dobrze wpływa na nasze odchudzanie Obiad: 2 łyżki kaszy,makaronu czy nawet ziemniaków ale z wody lub na parze nie pieczonych do tego jakieś mięsko filet z piersi z piekarnia czy schab gotowany i surówka podwieczorek:jakiś owoc a najlepiej 2 sztuki kolacja: u mnie surówka z mix sałat,pomidory,ogórek,papryka i mięsko z piekarnika nawet z udka czy czegoś podpieczone;) ja się właśnie tak odżywiam dodatkowo przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl dużo się ruszam bo biegam i chodzę na basen i chudnę w miesiąc 5kg!